Brydesimonsen001.jpg
shala_001.JPG
shala_003.JPG

Halv pris på opstrammende diamant-peeling og ansigtsbehandling hos hudplejeklinikken Salon Shala

325,- / 650,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Halv pris på opstrammende diamant-peeling og ansigtsbehandling hos hudplejeklinikken Salon Shala

Giv dit ansigt en kærlig behandling med diamant-peeling fra Salon Shala

Skribent: Linea Sanderbo

Foto: Kim Bjærre

Nu er der hjælp at hente til glansløs og træt vinterhud. Tag en pause fra vinterkulden og nyd en plejende og blid ansigtsbehandling til halv pris hos hudplejeklinikken Salon Shala. Den effektive og milde diamant-peeling vil genskabe vitaliteten og gløden i dit ansigt. Din hud vil genvinde elasticiteten og få øget blodcirkulationen, så du kan gå vintervejret i møde med sund hud.

Ønsker du en ansigtsbehandling med synlige resultater? Nyd en diamant-peeling hos Salon Shala og få en strammere og sundere hud allerede efter første behandling.

Med tiden mister huden sin elasticitet, og det tager længere tid at opbygge nye celler til at afløse det yderste gamle hudlag. Det kan give rynker og få huden til at se usund og grå ud. Så vil du forkæle dig selv og dit ansigt, så smid benene op på briksen hos Salon Shala. Luk øjnene og nyd en ægte diamant-peeling, som føles som en mild og afslappende massage af ansigtet.

Behandlingen henvender sig til alle hudtyper og er velegnet til behandling af glansløs hud, rynker, pigmentpletter, akne, ar, store pore, fedtet hud og indgroet hår. Den fjerner skånsomt det yderste tørre hudlag og de døde hudceller. Det stimulerer huden og hjælper blidt cellefornyelsen på vej og genopbygger proteinerne kollagen og elastin, der stimulerer dit blodomløb og fjerner lymfeophobninger.

Ansigtsbehandlingen og diamant-peelingen slutter med reparerende serum, som tilføres huden ved hjælp af ultralyd. Herefter får du lagt en opstammende maske, og til sidst får du smurt en lækker plejende creme i ansigtet udvalgt efter din hudtype. Og du kan gå derfra med en frisk og sund hud, der igen er klar til at indtage hverdagen med fornyet overskud.

Betingelser

 • Kan indløses fra 15.01.2011 til 01.04.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Besilt tid på tlf:

Kbh K: 33 16 16 31

Kbh Ø: 35 43 60 20Information

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag-fredag 9-18

Lørdag 9-14, efter aftale åbent til kl. 20

www.shala.dk

Aftalepart

Shala
CVR: 18953242

Adresse

Marselis Bvd.
 • Shala
  Salon Shala
  Bremerholmen 18, st. tv.
  1069 København K
 • Shala
  Salon Shala
  Ndr. Frihavnsgade 90
  2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation