Savoir002.jpg
Tapas_001.jpg
Tapas_002.jpg

Lækre spanske tapas hos stemningsfulde Savoir for 2 personer. Tag en ven under armen og forkæl jeres smagsløg hos Savoir, hvor I begge får 4 forskellige tapasanretninger

99,- / 200,-
Udsolgt
  • 51% rabat
  • Slutter om

Lækre spanske tapas hos stemningsfulde Savoir for 2 personer. Tag en ven under armen og forkæl jeres smagsløg hos Savoir, hvor I begge får 4 forskellige tapasanretninger

Lækre tapas tilsat sydlandsk stemning

Skribent: Wendy Beekhuis

Foto: Kim Bjærre

I hyggelige Guldborgsgade ligger den lille delikatesseshop Savoir. Dagens tilbud giver dig og en du holder af mulighed for at prøve Savoirs super lækre tapas til halv pris. Men pas på - de er stærkt vanedannende!

Med dagens tilbud får I 4 lækre tapas hver - og der er frit valg på hele tapashylden. Hvad med en stor tallerken med spansk tortilla, italienske kødboller, krydrede kartofler og lækre grillede grøntsager? Udvalget varierer fra dag til dag, men lige gyldigt hvilke tapas man vælger, er det sikkert og vist, at de er blevet kræset om til den helt store guldmedalje ude i køkkenet.

Savoir åbnede i november 2009 og er efterhånden blevet manges lille delikatesseoase. Og med rette. Der oser af hygge i de charmerende og intime lokaler, og lige fra man træder ind af døren, bliver man mødt af en oprigtig varme og begejstring. Indehaver Osvaldo Gonzalez fortæller om ideologien bag Savoir: "We do what we love. To cook and to have fun. To have fun is the most important thing. As long as you love what you do, it can't go wrong".

Savoir betyder at vide på fransk, og der er ingen tvivl om, at Savoir ved præcis, hvad der rykker. Gode priser, et intimt lokale og et stort udvalg af lækre delikatesser i alle afskygninger lokker folk til dette hyggelige og hippe spisested. Og med en italiensk kok, der tilbereder de mest fantastiske sydeuropæiske tapas, kan man ikke gå galt i byen.

Udover de mange fantastiske tapas kan Savoir også friste med et helt vindue fuld af virkelig lækre kager lavet af deres franske konditor. Måske er der alligevel plads til at klemme en lille dessert ned efter de mange tapas? Velbekomme.

Betingelser

  • Kan indløses fra 15.01.2011 til 31.03.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 1100 værdibeviser til salg.

Skal indløses mellem kl. 14-20.

Bordbestilling påkrævet. Bestil bord på tlf.: 35 35 13 90Information

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag-søndag: 12.00-22.00

www.savoir.dk

Anmeldelser

AOK

"Cafe Savoir er et fantastisk dejlig sted, med god service, kaffe og spise. Caféen er meget originalt udsmykket, og man føler sig altid velkommen".

Set på aok.dk

Elle.dk

"SAVIOR på Guldbergsgade gør det rigtig godt. Mit første øjekast faldt over de ekstremt overdådige kager (chokolade-elskere, notér!), men indenfor blev jeg også mødt af lækre pølser, oste, brød og andre tapas plus en god portion hyggelig stemning".

Set på www.elle.dk

Aftalepart

Savoir
CVR: ??
  • Savoir
    Savoir
    Guldbergsgade 11
    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation