axeltov_001.jpg
axeltov_002.JPG
axeltov_003.jpg
axeltov_004.jpg
axeltov_005.jpg
axeltov_006.jpg

Tandrensning, undersøgelse & forebyggende behandling

200,- / 539,-
Udsolgt
 • 63% rabat
 • Slutter om

Giv dine tænder et eftersyn med 1 tandrens inkl. undersøgelse, 2 røntgen og forebyggende individuel behandling hos Tandlægerne Axeltorv i Indre By

En gave til dine tænder

Journalist: Linda Østergaard

Fotograf: Kim Bjærre

Dut-duut. En sms minder mig om, at jeg har en reservation hos tandplejer Hinna Aftab. Det er smadder rart, når andre hjælper mig med at navigere i min krusedulle-fyldte kalender, men det er ikke den slags aftaler, jeg jubler over. Slet ikke faktisk. Og da jeg sidder i tandlægestolen i klinikken og starter med at udfylde et skema, skriver jeg også ”lidt” til spørgsmålet om, om jeg lider af tandlægeskræk.

Jeg tilhører nemlig den store del af befolkningen, der ikke glæder sig til at ligge med spotlys i hovedet og sige ”ahhhhhhh.” Men det er jo nødvendigt, og tandlægeskrækken bliver også nærmest usynlig, da jeg møder Hinna Aftab. Hun er nemlig lille, fin og storsmilende. Hinna fortæller mig, at hun har været i branchen i 14 år og har dygtiggjort sig som tandplejer i både New York og Schweiz - så selvom mine håndflader er lidt fugtige, er jeg ikke i tvivl om, at hun kan sit kram og mere til. Og jeg er ikke den eneste, der er overbevist:

”Hinna kunne sagtens blive min faste tandplejer,” afslører Downtown-fotografen Kim, mens han ivrigt knipser billeder af klinikkens hyggelige venteværelse og professionelle rammer, glinsende plastic-tandsæt til fremvisning i str. XL og det topmoderne udstyr.

Her er hvad, jeg fik, og hvad behandlingen består af:

- Undersøgelse: Med et grundigt tjek af tænder, tandkød og generel mundhygiejne med eventuel diagnosticering. Du får også registreret dine tænder.

- Tandrensning: Fjerner effektivt hårde belægninger (tandsten) og bløde belægninger (plak) på tænderne. Du får også pudset dem for at fjerne misfarvninger.

- Individuel forbyggende behandling: Kan bruges til mange forskellige årsager. Men fælles er, at det handler om, at du får skræddersyet rådgivning og konkret hjælp. Et typisk eksempel er, at én med begyndende huller bliver instrueret i at bruge tandtråd.

- 2 røntgenbilleder: Der viser dine tænders tilstand og kan bruges til at se ind under huden til de dybere lag f.eks. i og omkring knogler.

Besøget varer typisk 1 time. Har du været til tandlæge for nylig, kan du bare gemme værdibeviset nogle måneder, for det udløber først den 1. december 2012.

Betingelser

 • Kan indløses fra 05.06.2012 til 01.12.2012.
 • Booking er nødvendig på tlf. 33 128 128 i åbningstiden man-fre: 8-16. Du skal oplyse dit Downtown-referencenummer, når du booker.
 • Hvis du bliver forhindret til en aftale, skal du melde afbud senest 24 timer før pr. telefon. Ved udeblivelse eller for sent afbud er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis uden brug.
 • Behandlingen varer typisk 1 time.
 • Max 300 værdibeviser til salg.
 • Max 1 værdibevis pr. person.


Information

 • Åbningstider: Man-fre: 8-16
 • Hjemmeside: www.tandlaegerneaxeltorv.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Tandplejerklinikken Axeltorv
CVR: 30893557

Adresse

Axel Torv 8, 3.sal
Kbh V
 • Tandplejerklinikken Axeltorv
  Axeltorv 8, 3. tv.
  1609 København K
Vælg variation
Vælg variation