Denfedepingvin_001.JPG
Denfedepingvin_002.JPG
Denfedepingvin_003.JPG
Denfedepingvin_004.JPG
Denfedepingvin_005.JPG
Denfedepingvin_006.JPG
Denfedepingvin_007.JPG
Denfedepingvin_008.JPG

Den Fede Pingvin-spil - byens niceste ice breaker!

149,- / 300,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Få det pikante brætspil Den Fede Pingvin, der med sjove spørgsmål & en særlig Partyudgave er Downtowns og byens vildeste ice breaker - afhent i Drop Point

Den Fede Pingvin bryder faktisk isen

Journalist: Rose Maria Værnet

Fotograf: Kim Bjærre

Lige siden sælger-Gertrud satte det pikante ice breaker-brætspil Den Fede Pingvin i vores deal-kalender engang i det spæde forår, og jeg med hjertet hamrende i brystet af fryd så interviewet med spillets udviklere, har jeg glædet mig grotesk til og haft nagende præstationsangst for netop denne artikels fødsel.

For lad mig være ærlig: Jeg er vild med Den Fede Pingvin! Brætspillet bryder virkelig isen med dets simple spilleregler, sjovfede pingvinfigurer og spørgsmål i 6 kategorier, der spænder over alt fra eksistentiel-etisk stillingtagen til oplevelser, præferencer og pinlig-fræk sengekantssnag. For at nå ind til midten, bryde isen og vinde spillet, skal du gætte, om dine medspillere vil svare ja eller nej til spørgsmålene, som rammer plet hos voksne over 16 år med bare en snert af u-sart teenagesjæl tilbage i sig.

Og dem er der heldigvis mange af på Downtown - eller i hvert fald 7 ud af i alt 8 tilstedeværende, da vi prøvekørte Den Fede Pingvin over rødvin og øl i det private forleden aften. Kun vores yndige redaktør Linda, måtte flere gange udbryde: ”Ej, lad mig lige se det kort dér - det står der ikke, gør der?!” og gemme sit rødmende ansigt, når ”Krop- og sjæl”-spørgsmålet til hendes store skuffelse ikke omhandlede økologisk naturgummi, men lød: ”Har du nogensinde pustet et kondom op som en ballon?”.

Alle klappede og hvinede dog højlydt af de nærgående spørgsmål og pinlige historier, der efterhånden sivede ud i løbet af aftenen. Spillet varede for os 2,5 time inklusiv snak, diskussioner, historier, grin og en lille mængde forargelse, og vi kan alle konkludere – her dagen derpå – at Den Fede Pingvin (plus 15 øl og 1 flaske rødvin) virkelig bryder isen.

Ps: Så snart som muligt skal jeg ud i byen og prøve den særlige party-udgave ”Drukspillet” af, så hold øje med min evaluering af denne udgave af spillet på Downtown Backstage og lov mig, du ikke ser ned på mig, hvis billederne er lidt rystede...

Betingelser

 • Kan indløses fra 13.06.2012 til 13.07.2012.
 • Afhent dit Den Fede Pingvin-brætspil hos Downtown Drop Point, Trommesalen 7, 1614 København V, fra onsdag den 13. juni 2012.


Information

 • Åbningstider:
  Man-tor: 15-18
  Fre: 15-17
 • Hjemmeside:
  www.MAALgames.com
  www.facebook.com/DenFedePingvin
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

MAAL Games
CVR: 31873851
 • MAAL Games
  Downtown Drop Point
  Trommesalen 7, st.
  1614 København V
Vælg variation
Vælg variation