louisefer_008.JPG
LouiseFerslinenegle_001.JPG
LouiseFerslinenegle_002.JPG
LouiseFerslinenegle_003.JPG
LouiseFerslinenegle_004.JPG
LouiseFerslinenegle_005.JPG
LouiseFerslinenegle_006.JPG
LouiseFerslinenegle_007.JPG

Giv dine negle et sundt udseende med gelénegle

275,- / 550,-
Udsolgt
 • 50% rabat
 • Slutter om

Giv dine negle et naturligt og sundt udseende med gelénegle, der formes nøjagtig efter dine egne negle. De kræver ingen vedligeholdelse og tåler neglelak

Woaw, woaw og woaw

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein

Fotograf: Kim Bjærre

De fleste forbinder kunstige negle med lim og færdigproducerede plasticnegle, der falder af i løbet af en aften. Men sådan behøver det ikke at være. Med gelénegle er det slut med at bakse med klistret lim og negle, der ikke passer til dine egne. Geléen bliver lagt flydende på dine negle og hærdes under en UV-lampe, så de passer perfekt til dig. 

Neglene består af tre slags gelé. Den første opbygger neglen, den næste giver negletippen farve og den tredje forsegler neglen. Til sidst læggers der en glansfuld lak, som gør overfladen skinnene smuk.

De glansfulde gelénegle bruges af modeller verden over og er også for længst blevet et hit i Hollywood. De kræver ingen vedligeholdelse og falder hverken af eller knækker. Du kan bruge dine hænder akkurat ligesom du plejer, og du kan også lægge neglelak på neglene. Du skal bare være opmærksom på, at der ikke må være acetone i hverken neglelak eller neglelakfjerner.

Negleteknikker Louise Fersling har mere end 7 års erfaring i at lægge de smukke gelenegle, og hun griber opgaven yders professionelt an, da Downtowns udsendte kigger forbi. Hun viser mig hen til et lyst manicurebord i midten af rummet, hvor hun starter med at slibe mine negle og lægge en primer, så geléen binder bedre til neglene. Derefter sætter hun plasticforme under mine negle og forlænger dem med en styrkende gelé. Mens geléen hærder på den ene hånd, arbejder hun videre på den anden hånd, og sådan fortsætter workflowet den næste times tid. Da begge mine hænder har smukt belagte negle, filer Louise dem til, så de passer perfekt til mig. 

Du skal regne med, at neglene holder 4-6 uger, alt efter hvor hurtigt dine egne negle vokser. Tilbuddet er inklusiv første genopfyldning.

Betingelser

 • Kan indløses fra 03.06.2012 til 02.11.2012.
 • Booking er nødvendig på tlf. 29 71 81 50 eller pr. sms. Du skal oplyse dit Downtown-referencenummer, når du booker.
 • Hvis du bliver forhindret til en aftale, skal du melde afbud senest 24 timer før pr. telefon. Ved udeblivelse eller for sent afbud er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis uden brug.
 • Der er en gratis genopfyldning efter 2 uger
 • Max. 150 værdibeviser til salg.
 • Max. 1 værdibevis pr. person.


Information

 • Åbningstider:
  Man-fre: 10-19
  Lør: 10-14 eller efter aftale.
 • Hjemmeside:
  www.facebook.com/LouiseFerslingNegle
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Fersling Skønhedsklinik
CVR: 28880194

Adresse

Gl. Kongevej 33A
Kbh V
 • Fersling Skønhedsklinik
  Hos Frisør Aurbakken
  Skydebanegade 50
  1709 København V
Vælg variation
Vælg variation