66% på 3 Chastity drinks fra Cocktail Box i indre by ved Kongens Have

Cocktail Box har 50 cocktails á 50 kr

Ferdinand Poulard

Cocktail Box åbnede i april 2009 i forlængelse af det hæderkronede spillested Culture Box. Her serveres nogle af byens bedste Cocktails. Dagens Tilbud giver 66% på 3 Chastity sommerdrinks, der smager som en lille, forfriskende sommerbrise, der flyver dig i møde. Den perfekte måde at varme op til en sommeraften i byen.

Cocktail Box arbejder altid for at give en stor oplevelse og lægger vægt på at atmosfæren og stemningen spiller sammen med velskruede drinks og velvalgt musik. Bartenderne blander kun drinks af high-end spiritus og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Cocktail Box ligger i indre by, lige ved Kongens Have og er opstået i forlængelse af spillestedet Culture Box. Ligesom spillestedet er cocktailbarens mål at udfordre gæsternes opfattelse af, hvad nattelivet er og hvad en cocktail kan. Lokalerne ligger med panoramavinduer ud mod gaden, hvilket giver en helt speciel stemning i baren, når mørket lægger sig over byen. Dygtige DJ's sørger altid for at den rette stemning er tilstede.

Cocktail Box laver de klassiske cocktails så som Cosmopolitan eller Manhattan, men har også et alternativt drinks-kort med kreative cocktails. Du kan f.eks. prøve en Saint Luke, der er lavet på hjemmelavet timian/lavendel sirup og absinth, hvilket eftersigende smager som to stridsbrødre, der kæmper om retten til at smage mest. Ellers kan du prøve en Fat Duck lavet af Smirnoff Black, kardemomme, Cointrau, pære juice, friskpresset lime og sirup. Denne er en af husets favoritter, og de fremhæver den som en 'sympfonisk smagsoplevelse'.

Cocktail Box lægger vægt på, at det skal være muligt for alle at blive forkælet, derfor er der altid 50 lækre cocktails på menuen á 50 kr. Velkommen.

Kalender for Cocktail Box

Fredag d. 16.7: Lasse Buhl

Lørdag d. 17.7: Phonetic

Fredag d. 23.7: Simon Says Select

Lørdag d. 24.7: Asmus Odsat

Fredag d. 30.7: Mads Mission

Lørdag d. 31.7: Simon Loke

Betingelser

  • Kan indløses fra 16.07.2010 til 16.09.2010.

Max 2 værdibeviser pr. person.

Chastity drink er den perfekte sommercocktail lavet af Tanqueray gin, St. Germain hyldeblomstlikør, frisk agurk, friskpresset lime juice, økologisk rørsukker og sirup.Information

Åbningstider:

Fre-lør: kl. 20-late

www.cocktail-box.dk

 

Anmeldelser

AOK

"Den elektroniske natklub Culture Box har udvidet ind i nabolokalerne med en cocktailbar, der naturligvis hedder Cocktail Box. Loungen har sorte vægge, perlemorshvide paneler og siddepladser ved de store vinduer ud mod gaden samt funky loftslamper."

Set på aok.dk

Aftalepart

Cocktail Box
CVR: ??
  • Cocktail Box
    Cocktail Box
    Kronrinsessegade 54a
    1306 Kbh. K
Vælg variation
Vælg variation