Cafe_Alma_4.jpg

Bar, café & spisested i hjertet af København

50,- / 100,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

2 for 1 på lækre Bloody Mary's hos Din Nye (bedste) Ven

Byens bedste Bloody Mary's

Af Frederik Plum

Onde tunger siger, at Bloody Mary er på vej ud - du skal ikke lytte til dem. Dagens Tilbud giver to for én på Bloody Mary fra Din Nye Ven. De kan drikkes om aftenen, hvis du har brug et vitamin-boost, eller om formiddagen når du skal reparere kroppen efter gårdsdagens udskejelser.

Din Nye Ven er en lille oase i indre by. Her kan du få en pause fra Strøgets tempo og tage en slapper, som var du hjemme i din egen dagligstue. Konceptet bag baren er meget simpelt. Maja, Ane, Anders og Anne Mette er venner, og ville lave et gå-ud-sted, der var så hyggeligt, at det føltes 'som at komme hjem til en ven'. Derfor navnet, Din Nye Ven.

"Om dagen er det en café og om aftenen er det en bar. Desuden er det et galleri og den sidste onsdag i måneden, er det et spillested. Så det er lidt en legeplads, hvor vi prøver at lave de ting, som vi selv gerne vil have, når vi går ud." fortæller Maja, og afslutter: "Og så er det jo et ret anderledes sted i forhold til resten af indre by. Vi er det sted der har mest kant, og vil gerne være den hyggelige stue i indre by. Et sted hvor du drikker din eftermiddags-kaffe eller din aftenbajer."

Tanken om, at det skal være så lige til, at de fire igangsættere selv ville bruge stedet, skinner igennem på menu-kortet. Du kan for eksempel ikke få en enkelt latte, men kun dobbelt. For sådan ville de fire igangsættere selv have det, hvis de gik ud. Desuden er der øko-kaffe, øko-øl eller øko-vand to-go, så du kan flanere rundt i indre by, med velsmagende drikkevarer.

Det seneste Din Nye Ven har planlagt er en gadefest i Sankt Peders Stræde. Den bliver afholdt i sammenarbejde med andre små forretninger fra gaden (inkl. downtown.dk), og skal supplere den store Distortion fest. Der bliver dog tale om en lille og hyggelig gadefest, hvor der bliver rullet græs ud på gaden mens dj's spiller halvtredser musik. Så kom ind den 2. juni og prøv en Bloody Mary i solen.

Betingelser

  • Kan indløses fra 14.05.2010 til 13.07.2010.

Dagens Tilbud kan IKKE bruges på lørdageInformation

Din Nye Ven har følgende åbningstider:

Man-ons 13.00 - 24.00

Tor-lør 13.00 - 02.00

www.dinnyeven.dk

Anmeldelser

AOK

"Den kombinerede bar, spillested og café Din Nye Ven kan hurtigt blive en god gammel bekendt med sin afslappede dagligstue-stemning."

mitkbh.dk

 "Din Nye Ven er et fantastisk hyggeligt sted, med gode og enkle drinks (...)"

Aftalepart

Din Nye Ven
CVR: ??

Adresse

Skt. Peders Stræde 34 A
1453 Kbh. K
  • Din Nye Ven
    Din Nye Ven
    Sankt Peders Stræde 34
    1453 Kbh K
Vælg variation
Vælg variation