Schmuck_001.jpg
Negle_007.JPG
Schmuck_002.jpg
Negle_005.JPG
Schmuck_003.jpg

Ansigtsbeh. eller voks hos salon schmück copenhagen

244,- / 488,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Få 1 ansigtsbehandling + retning af bryn el. gavekort til valgfri voksbehandlinger hos den lækre salon schmück – copenhagen lige ved Jægersborggade

Smukt!

Journalist: Durita Dybczak

Den lækre salon schmück – copenhagen ligger i Stefansgade, kun et stenkast fra Jægersborggade, hvor de er helt med på moden. Salonen åbnede i slutningen af 2011, og siden har de haft travlt med at tilføre lidt velvære til den danske befolkning.

Med dagens tilbud får du en 50 minutters rensende ansigtsbehandling bestående af:

- Afrensning af huden

- Frugtsyrepeeling

- Dybderens

- Specialmaske tilpasset huden

- Afsluttende serum

- Øjencreme og dagcreme

Produkterne, der bliver brugt til behandlingen, er af mærket Darphin, samt en frugtsyre peeling. De er parabenefri og indeholder ikke mineralske olier, silikoner eller andre tilstoppende ingredienser, så din hud får kun det bedste. Sammen med ansigtsbehandlingen tilbyder salon schmück – copenhagen gratis vejledning i hudpleje, samt vejledning til valg af skræddersyede hjemmeprodukter. Du får også mulighed for at "friske" make-up'en op efterfølgende, med salonens mineral make-up. Sammen med ansigtsbehandlingen får du også rettet dine øjenbryn.

For et tillæg på 49 kr., kan der vælges en komplet økologisk behandling med produkter fra Comfort Zone, som kan noteres sammen med din værdibeviskode i notefeltet, ved online booking hos klinikken. 

Du kan også vælge at bruge dagens tilbud på salonens vokstilbud. Vælg voksning for i alt 488 kr. og få det til halv pris. Vælg eksempelvis imellem ½ ben + bikinilinjen, eller det hele ben.

Ved køb af tilbuddet får du 10 % på alle produkter i butikken, samt 10 % på genbooking på dagen på alle behandlinger.  Ligeledes får du 15 % på alle øvrige behandlinger i forbindelse med indløsningen af værdibeviset, hvis du ønsker at supplere med andre behandlinger.

Betingelser

 • Kan indløses fra 02.06.2012 til 31.08.2012.
 • Max 2 værdibeviser pr. person
 • Særlige betingelser: 24 timers afbud, ved udeblivelse indløses værdibeviset. 
 • Book tid online og vælg den behandling der hedder "Purify + retning af bryn". Skriv dit referencenummer i notatfeltet. Tilbuddet gælder også voksning. 


Information

 • Åbningstider:
  Man: 9-18
  Tirs: 9-19
  Ons-tors: 9-18
  Fre: 10-20
  Lør: 9-16 (eller efter aftale)
  Søn: efter aftale
 • Hjemmeside: www.salonschmuck.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Seductive Nails ApS
CVR: 37490539

Adresse

Stefansgade 36
2200 Kbh N
 • Seductive Nails ApS
  Stefansgade 47, st. th.
  2200 København N
Vælg variation
Vælg variation