coffeelicious_001.JPG
coffeelicious_002.JPG
coffeelicious_003.JPG
coffeelicious_004.JPG
coffeelicious_005.JPG
coffeelicious_006.JPG
coffeelicious_007.JPG
coffeelicious_008.JPG

Invitér på kaffe og æbletærte hos Coffeelicious

55,- / 110,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Invitér på friskristet kaffe og æbletærte for 2 personer hos Coffeelicious på Østerbrogade. Nyd det sammen i solen eller i de bløde veloursofaer indenfor

Høflig betjening og hjemlig hygge

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Kim Bjærre

Coffeelicious på Østerbro er lidt af en perle. På fortovsbænken er der sol hele dagen, og inde i caféen med 25 siddepladser kan I både læne jer tilbage i sofaerne eller arbejde på den bærbare ved de høje skriveborde. Der er naturligvis gratis WiFi, og de varme toner fra pladespilleren sørger for hjemlig hygge.

”Vi satser på en personlig betjening og hyggelig stemning. Og vores kaffe importerer og rister vi selv,” forklarer indehaver Musa, der serverer mig en americano og fortsætter:

”Kaffen er vores egen import og består primært af arabica-bønner. Vi rister den også selv, og man kan frit vælge mellem alle vores kaffetyper. Mange af vores kunder er glade for den anderledes stemning, hvad end de er studerende eller nybagte mødre.” 

Caféen er indrettet i to lokaler. Et med kaffebrygning og servering, samt et lokale med en væg beklædt med lp’er, pladespiller, frit valg fra pladekassen, veloursofaer og borde. Sidstnævnte lokale ligner faktisk mere noget fra en 70’er-stue end en Østerbro-café. Og det kan jeg li’!

Indretningen giver virkelig en anderledes og afstressende stemning, der fungerer perfekt som en hyggelig pause fra alskens hverdagsjag.

Jeg finder en gammel Billie Holiday-plade frem og nyder den let kradsende og varme jazz-lyd, mens jeg slubrer resten af kaffen i mig. Mættet af blid hygge-stemning og god kaffe, vender jeg næsen tilbage mod kontoret.

Betingelser

 • Kan indløses fra 02.06.2012 til 16.07.2012.
 • Max. 1 værdibevis pr. person.


Information

 • Åbningstider:
  Man-fre: kl. 8-20.
  Lør & søn: kl. 10-20.
 • Hjemmeside: www.coffeelicious.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

”Fantastisk lille kaffe sted på Østerbro. Super god kaffe, hyggelig atmosfære med sofaer, lænestole, aviser og grammofon plader, samt sød betjening.”

- Set på aok.dk

”Coffeelicious er på ganske kort tid blevet mit foretrukne sted, når jeg trænger til en kop kaffe på Østerbrogade. De gange jeg har været der, har betjeningen været god og imødekommende. Atmosfæren og stemningen er dejlig afslappet på Coffeelicious, og der er plads til alle.”

- Set på aok.dk

Aftalepart

Coffeelicious
CVR: 34211086

Adresse

Østerbrogade 150
Kbh Ø
 • Coffeelicious
  Østerbrogade 150
  2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation