Body_001.JPG
brind_003.jpg
Body_004.jpg

61% på en samlet indsats for en sundere krop og en smukkere udstråling hos Løbekompagniet på Østerfælled Torv inkl. gavekort på 300,- til et par valgfri løbesko

349,- / 899,-
  • 61% rabat
  • Slutter om

61% på en samlet indsats for en sundere og smukkere krop hos Løbekompagniet på Østerfælled Torv + Gavekort på 300,- til et par valgfri løbesko

Svarer din krops alder til din biologiske?

Skribent: Maria Jacobsen

Foto: Kim Bjærre

Løbekompagniets butik ligger på det hyggelige Østerfælled Torv på Østerbro. Herfra tilbyder de kyndig rådgivning og lækkert udstyr til løb og fitness. De lægger vægt på den gode kvalitet i alle deres produkter - det skal være funktionelt samtidig med at designet er i top. Hos Løbekompagniet er du i centrum, og Deres kompetente ansatte vil give dig den bedste service, hvad enten der er tale om valg af sko eller gode råd og vejledning til træning.

BodyAge er et udtryk for, hvor stor forskellen er på din reelle alder og din krops alder. Flere forskellige faktorer kan påvirke din krop til at føle sig ældre end den i virkeligheden er. Det kan eksempelvis være overvægt, dårlige kostvaner og manglende motion. Derudover falder din muskelstyrke også med årene - bl.a. fordi vi bliver mindre aktive med alderen.

Du kender måske allerede testen fra tv-programmet "By på skrump" med Chris McDonald. Testen Løbekompagniet tilbyder er Polar BodyAge System, som giver dig et overblik over din fysiske tilstand. Det er en mere omfattende test end et almindeligt sundhedstjek hos lægen.

Testen udføres af en uddannet fysioterapeut og tager 30 min. Der vil her blive målt fedtprocent, blodtryk, kondital, styrketest og fleksibilitetstest. Dine enkelte resultater vil blive samlet i en syv siders rapport, som giver dig et indtryk af, hvordan du klarer dig i forhold til andre i din alder.

Der vil ud fra dine resultater blive givet en vurdering af, hvilken BodyAge der er realistisk for dig at opnå - altså hvor ung din krop har potentiale for at blive. Du  får sammen  med din BodyAge en skriftlig analyse af dine resultater, samt beskrivelse af hvad du skal have fokus på at forbedre. Du kan medbringe denne rapport i dit lokale træningscenter, og din træner eller fitnessinstruktør kan ud fra denne udarbejde et træningsprogram, der er målrettet mod at forbedre de områder, der påvirker din BodyAge negativt.

Derudover får du et gavekort på 300 kr. til køb af et par nye løbesko, hvilket kan være med til at skyde din nye livsstil i gang.

Dagens tilbud er mere end blot en konditest - det er en komplet fysisk test, som fortæller dig hvor gammel din krop i virkeligheden er. Vær ikke bange for at tage imod dagens tilbud og se om din dåbsattest siger det samme som din krop.

Betingelser

  • Kan indløses fra 14.01.2011 til 30.04.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Tidsbestilling skal ske via:

www.bodyagetest.onlinebooq.dk

Gavekort til løbesko gælder ikke i forvejen nedsatte modeller

Der kan kun benyttes et gavekort pr løbeskoInformation

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag - fredag: 10.00 - 18.00

Lørdag: 10.00 - 14.00

www.loebekompagniet.dk

Aftalepart

Løbekompagniet
  • Løbekompagniet
    Løbekompagniet
    Østerfælled Torv 29
    2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation