Jozzy_001.jpg
Jozzy_002.jpg
Jozzy_003.jpg

Lækker MP3-afspiller med spejlfront fra Jozzy.dk

139,- / 424,-
  • 67% rabat
  • Slutter om

Nyd din sommer med musik i ørerne! Få 1 MP3-afspiller med spejlfront og 4 GB hukommelse fra Jozzy.dk leveret til din dør – vælg ml. 5 farvevariationer

Nyd din sommer med musik i ørerne

Journalist: Rose Maria Værnet

En MP3-afspiller er et must til en sommer i København - om det så er til løbeturen rundt om Søerne, til dasedagene på Islands Brygge eller på cyklen rundt i gaderne (med fornuftig lav volumen, naturligvis.) Webshoppen Jozzy.dk vil samle tidens trends ét sted og rammet plet, når de i dag lader alle Downtown-brugere få fingrene i den lille, elegante Mirror MP3-afspiller.

MP3-afspillerens minimalistiske design med spejlfront og en shuffle-menu i klassiske pastelfarver gør det både flot og simpelt for dig at lytte til din yndlingsmusik - nummer efter nummer. For at overføre numre til MP3-afspilleren kobler du den til din computer derhjemme ved hjælp af det medfølgende USB-stik. Den 4 GB store hukommelse svarer til cirka 1000 sange. På samme måde lader du din MP3-afspiller op, så du har hele 8 timers spilletid at tage med ud i byen med de medfølgende høretelefoner i ørerne. Du kan selvfølgelig også tilslutte MP3-afspilleren til en højttaler og nyde din spilleliste derhjemme.

Når du køber din MP3-afspiller her på Downtown.dk, vælger du selv mellem de 5 farvevariationer; sort, hvis, blå, pink og grøn. Anfør din leveringsadresse, og så vil Jozzy.dk sende dig din MP3-afspiller inden for 3 uger. Fragten er inklusiv i tilbuddet.

Specifikationer:

- Plads til cirka 1000 sange (4 GB)

- Spilletid op til 8 timer

- Indbygget batteri

- Output: Standard 3,5 mm. jackstik

- Høretelefoner medfølger

- Oplades i din computer via medfølgende USB-kabel

Betingelser

  • Kan indløses fra 01.06.2012 til 30.06.2012.
  • Du vælger selv farve og indtaster leveringsadresse ved køb på Downtown.dk. Jozzy.dk afsender din MP3-afspiller inden for 3 uger til den anførte adresse. Levering er inklusiv i prisen.
  • Alle spørgsmål vedrørende produktet eller leveringen skal rettes til Jozzy.dk.


Information

  • Hvis du køber via Downtown-app’en skal du hurtigst muligt sende adresse, farvevalg og Downtown-referencenummer til adresse@downtown.dk.
  • Hjemmeside: www.jozzy.dk
  • Sig hej til Reminder:
    Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Jozzy.dk
CVR: 33468989
Vælg variation
Vælg variation