Bob_Hund.jpg
Bob_Hund.jpg

Oplev svenske Bob Hund i Pumpehuset den 1. juni

120,- / 240,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Skyd sommeren i gang på fredag d. 1 juni i Pumpehuset – oplev en legesyg koncert med det svenske indierock-orkester Bob Hund, der får 5 stjerner i GAFFA

Legesyg svensk indierock i Pumpehuset

Journalist: Rose Maria Værnet

Anmeldelserne taler for sig selv, når det kommer til det svenske seks mand store orkester Bob Hund, der blander skæv pop, indie-garagerock og punk i deres helt egen legende, humoristiske stil.

GAFFA roste deres nyeste plade fra 2012 ’Låter som Miljarder’ med 5 stjerner og skrev blandt andet: ”Bob Hund er lyden af en milliard skånske tossestreger, som er helt deres egen og i en klasse for sig,” mens Soundvenue tildelte pladen 4 stjerner under overskriften ”Bob Hund – glimtet i øjet er tilbage” og skrev: ”…en rigtig bundsolid plade, som rettelig kan kaldes den gale hunds andet comeback”.

Da Bob Hund gæstede VEGA i 2011 slutter GAFFA deres 4 stjernede koncertanmeldelse med sætningen: ”De svenske originaler gav fuld valuta for pengene og spillede med alle de menneskelige fejl, som i stedet gør det til det mangefacetterede ærlige band, som vi respekterer højt i deres helt eget univers.”

På fredag den 1. juni 2012 indtager Bob Hund hippe, indre københavnske Pumpehuset, som gennem Downtown giver dig chancen for at få fingrene i alt for billige billetter til en alt for vild koncertoplevelse. Tilbuddet gælder for 1 person, men du kan købe lige så mange billetter, som du vil hive venner med. Glæd dig til at skyde sommeren i gang, når dørene åbner klokken 20.00.

Betingelser

 • Kan indløses fra 01.06.2012 til 01.06.2012.
 • Medbring dit værdibevis i printet form og vis det i indgangen som en billet. Gælder til Bob Hund-koncerten i Pumpehuset den 1. juni 2012. Dørene åbner klokken 20.00. 
 • OBS: Billetter kan ikke refunderes efter køb
 • Max. 200 værdibeviser til salg.


Information

Hjemmeside: www.bobhund.se

Anmeldelser

“Godt nyt til alle originaler. Bob Hund er tilbage i fri excentrisk dressur. Pist væk er deres sært stillestående og al for monotone leg med krautrocken fra det forrige udspil Det Överexponerade Gömstället. I stedet for er det festoriginalerne Bob Hund, der igen logrer med halen på Läter Som Miljarder. Et flænsende og gennemgående temariff fra guitarmaestro Conni Nimmersjö åbner det berusende titelnummer, for at slå over i en subtil ska-rytme.

Harduingetmankandansatill? er galoperende sci-fi-disco, hvor dansetrinene er helt ude af trit, mens den sært svævende Stanna Klocka Stanna er ren firserpop med et højt svunget og iørefaldende schlager-omkvæd. Alt sammen iscenesat af Thomas Öbergs lømmelagtige vokalfraseringer, der besidder en desperation og selvironisk distance, man ikke kan andet end holde af. Højdepunktet er den Pere Ubu-inspirerede og futuristiske Varningklockorna, hvor undergangsstemningen bygges heftigt op af nogle fantastiske instrumentpassager. Bob Hund er lyden af en milliard skånske tossestreger, som er helt deres egen og i en klasse for sig”

- 5 stjerners-anmeldelse I GAFFA d. 13. februar 2012

Aftalepart

Pumpehuset
CVR: 62 62 71 15

Adresse

Lillebæltsvej 11
 • Pumpehuset
  Studiestræde 52
  1554 København V
Vælg variation
Vælg variation