salon_002.JPG
salon_003.JPG
salon_005.JPG

Halv pris på en lækker og personlig klipning hos eksklusive Salon Zisar i Pilestræde. Læn dig godt tilbage i frisørstolen og få sat skik på lokkerne

397,- / 795,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

50% på en lækker personlig klipning hos eksklusive Salon Zisar i Pilestræde. Få en fantastisk oplevelse hos Salon Zisar, hvor kunden er i højsædet

Fabelagtigt frisørforkælelse

Skribent: Wendy Beekhuis

Foto: Kim Bjærre

 

Få styr på frisuren og kom under kyndig behandling hos Salon Zisar i hjertet af København. Her er kunden i centrum, og de kompetente frisører står altid klar til at rådgive dig om din personlige og individuelle klipning.

Hos Salon Zisar er vejledning og service vigtige nøgleord, så hvis du er i tvivl om, hvordan din kommende frisure skal se ud, kommer du uden tvivl i trygge hænder. Salon Zisar arbejder både med økovenlige naturprodukter og de klassiske frisørprodukter fra Kérastase, så uanset dine præferencer er der produkter for enhver smag.

Salon Zisar er kendt for sine kompetente frisører samt de smukke og betagende lokaler, der ligger centralt men stadig lidt tilbagetrukket fra det hektiske leben i København K. De rolige omgivelser bidrager til den gode helhedsoplevelse, som emmer af overskud og god tid til den enkelte kunde.

Hos Salon Zisar tager de dygtige frisører sig rigtig god tid til at give dig gode råd og vejledning omkring din kommende frisure. I Salon Zisar drejer det sig nemlig ikke kun om at blive klippet, men om at tage sig tid til selvforkælelse og pleje, ligesom der altid er fokus på at lave individuelle klipninger, der passer perfekt til den enkelte.

Med en klipning hos Salon Zisar er du sikret en trendy frisure. Salonens frisører rejser nemlig løbende til London og andre storbyer, hvor de ser opvisninger og følger undervisning i de nyeste trends. Til gavn for dig.

De to frisører Helleloa og Mette vil ikke stå for klipningerne, men det vil resten af personalet, som alle er uddannede og dygtige frisører

Betingelser

  • Kan indløses fra 14.01.2011 til 14.04.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Tidsbestilling påkrævet. Bestil tid på hjemmesiden eller tlf.: 33930315.

Tilbuddet gælder ikke hos Mette og Helleloa, men resten af personalet, som alle er uddannede frisører.

Skriv Downtown i kommentarfeltet ved online tidsbestilling.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag-onsdag: 8.30-17.30

Torsdag-fredag: 8.30-19.00

Lørdag: 8.00-14.00

www.zisar.dk

Aftalepart

Frisør Zisar
CVR: ??
  • Frisør Zisar
    Salon Zisar
    Pilestræde 48, mezz.
    1112 København K
Vælg variation
Vælg variation