BrasserieChitChat_001.JPG
BrasserieChitChat_002.JPG
BrasserieChitChat_003.JPG
BrasserieChitChat_004.JPG
BrasserieChitChat_005.JPG
BrasserieChitChat_006.JPG
BrasserieChitChat_007.JPG
BrasserieChitChat_008.JPG
BrasserieChitChat_009.JPG

Nyd en 3-retters ud over det sædvanlige

197,- / 395,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Smag en udsøgt 3-retters hos Brasserie Chit Chat med jomfruhummerbisque, dansk kalvemørbrad med pommes anna og chokoladesoufflé med vaniljeis for 1 person

Positive overraskelser i Sankt Peders Stræde

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Kim Bjærre

Selv havde jeg ikke hørt om Brasserie Chit Chat før besøget. Stedet gør ikke det store væsen af sig. Og det gør køkkenchef og indehaver Dursun Ali, der blandt andet har arbejdet på Søllerod Kro, egentlig heller ikke. For Dursun er det maden, der tæller. Downtowns udsendte nød i hvert fald i fulde drag de tre udsøgte retter, der helt klart kan anbefales.

”Vi serverer primært retter, der på en eller anden måde kommer fra middelhavsområdet, og det nordiske touch kommer mest i form af lokale sæsonvarer. Dertil kommer der lidt køkken-freestyle,” forklarer Dursun, da vi er forbi til prøvesmag og foto. 

Jomfruhummerbisquen, vi først får serveret, smager dog af lidt mere end ren freestyle. Den er cremet, krydret og meget intens med dråber af trøffelolie. Velafstemt og virkelig velsmagende. Suppen er pyntet med et sprødt blad basilikum, der er blevet sødt og mildt af en lang tur i ovnen. Vi får lækkert, muffinformet brød til, der er toppet med græskar og groft salt. Processen med forretten tager forresten, ifølge Dursuns udsagn, tre dage, før den chilikrydrede bisque er klar til servering. 

Kalvemørbraden er af dansk oprindelse og ligger på sæsonaktuelle asparges og lidt gulerod. Den har selskab af et stort stykke pommes anna, der består af tynde, krydrede og smørbagte kartoffellag. Saucen er, som menuen i øvrigt, meget intens med en tydelig smag og friskhed fra appelsin – perfekt til det møre kalvekød.

Chokoladesouffléen kommer på en tallerken med vaniljeis og et shot skummet rabarber, rosenvand og basilikum. Dursun fortæller, at souffléen er lavet på Valrhona-chokolade og isen på polynesisk vanilje. Kombinationen af chokolade og vanilje er altid et hit, mens shotglasset af skum står som en original og forfriskende afslutning på en velsmagende og intens menu.

Er du mere til klassikeren crème brülée, er det også en mulighed - den smagte vi dog ikke.

Vi fik desuden en smagsprøve på husets vinmenu til 195 kroner, der inkluderer te og kaffe. Til forretten smagte vi en syrlig Sauvignon Blanc 2011 og en ung og saftig Syrah fra 2010 – begge meget velbalancerede, sydfranske flasker fra vinhuset Domaines Astruc.

Køb to værdibeviser og invitér et heldigt asen med på en uforglemmelig madoplevelse – der er kun varme anbefalinger herfra Downtown.

Betingelser

 • Kan indløses fra 31.05.2012 til 31.08.2012.
 • Bordbestilling på tlf. 33 33 93 39. Du skal gøres opmærksom på, at er Downtown-kunde samt oplyse dit Downtown-referencenummer.
 • Tilbuddet er for 1 person.
 • Dit værdibevis skal medbringes på dagen.
 • Tilbuddet gælder ikke til søndage.
 • Max. 1500 værdibeviser til salg.


Information

 • Åbningstider:
  Menuen er gældende mandag-lørdag enten kl. 17-19 & 19-21.
  Telefontid kl. 10-16.
 • Hjemmeside: www.chitchat.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

”Chit Chat tæt ved Rådhuspladsen er igen et rigtig godt sted at falde forbi til et fuldgyldigt måltid…”

- Set på ibyen.dk

Aftalepart

Brasserie Chit Chat
CVR: 29305390

Adresse

Skt Pederstræde 24A
1453 København K
 • Brasserie Chit Chat
  Sankt Peders Stræde 24A
  1453 København K
Vælg variation
Vælg variation