Byensbogcaf__001.JPG
Byensbogcaf__002.JPG
Byensbogcaf__003.JPG
Byensbogcaf__004.jpg
Byensbogcaf__005.JPG
Byensbogcaf__006.jpg
Byensbogcaf__007.JPG
Byensbogcaf__008.JPG
Byensbogcaf__009.JPG
Byensbogcaf__010.JPG
Byensbogcaf__011.JPG
Byensbogcaf__012.JPG

Nyd en all day-plate hos den nyåbnede Byens Bogcafé

52,- / 105,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Nyd en all day-plate med hjemmebagt øko-bolle, croissant, øko-smør, ost, chorizo, yoghurt, en varm drik og kage i den nyåbnede Byens Bogcafé i Ørestad

Boghygge og mundgodter i Ørestad

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein

Fotograf: Kim Bjærre

Ørestad er Københavns nyeste bydel og er kendt for sit futuristiske udseende og bygningsværkerne VM Bjerget, Bella Sky og 8tallet. Midt i fremtidsbyen er Byens Bogcafé skudt op som den første bogcafé i området, og her bydes der på læselykke og økologisk bagværk.

Mændene bag Byens Bogcafé hedder Thomas og Tommy. De er begge forfattere og journalister og startede Byens Bogcafé som kombineret café og arbejdsværksted for Byens Forlag, som de driver sammen. I caféen kan du nyde forlagets udgivelser, låne bestsellere med hjem fra det lille beboerbibliotek eller sole dig på terrassen med en latte i hånden. Caféen har også et legehjørne til børnene.

Ideen til caféen kom af bogprojektet ”Slipset”, der samler skæve tekster, sjove fotos, digte og lokale anekdoter fra Ørestad. Bogen fungerer som en guide til bydelen og kan læses eller købes i bogcaféen, inden du begiver dig på opdagelse i Ørestadskulturen.

Caféen arrangerer løbende forskellige aktiviteter som læseklub, forfatteraftener og rundbold, hvor man spiller med en bog som bat. På toilettet kan du også lave din egen anmeldelse af Ørestad i form af en tegning, en tekst eller lignende og hænge den op på væggen. Forlaget truer med en dag at samle det hele i en bog.

Som noget helt særligt kan du i forbindelse med Downtown-tilbuddet købe udvalgte bøger med 25 % rabat. Så kan du gå ombord i en af forlagets fængende romaner derhjemme. 

Vælg:

- "Fristelsen" af Dorthe Annette Hansen, der er en spændende og grum roman skrevet af tidligere overvagtmester i Vestre Fængsel.

- "Mågejægeren" af Thomas Aagaard Skovmand, der er en spændingsroman skrevet "live" i Københavns Lufthavn.

Bon appetit og god læselyst!

Betingelser

 • Kan indløses fra 01.06.2012 til 01.11.2012.
 • Tilbuddet gælder for 1 person. 


Information

 • Åbningstider:
  Man-fre: 9.30-17
  Lør-søn: 10-16
 • Hjemmeside:
  www.facebook.com/byensbogcafe
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Byens Bogcafé
CVR: 31 91 47 79

Adresse

Istedgade 102
1650 København V
 • Byens Bogcafé
  Sejlhuset
  Edvard Thomsens Vej 47-49, st.
  2300 København S
Vælg variation
Vælg variation