Bang_001.jpg
Bang_002.jpg
Bang_003.jpg
Bang_004.jpg
Bang_006.jpg
Bang_004.jpg

Lær dit kamera bedre at kende - bliv en god fotograf på 2 timer

299,- / 1.200,-
 • 75% rabat
 • Slutter om

Skyd flotte billeder på din sommerferie – bliv en bedre fotograf på kun 2 timer med et fotokursus i Valby hos den professionelle fotograf Michael Bang

Spejlreflekskamera - mak ret!

 

Journalist: Rose Maria Værnet

 

Klikker du dig ind på Michael Bangs hjemmeside, vil du med det samme erfare, at det ikke er en almindelig lejlighedsfotograf, vi har at gøre med her. Med tonsvis af professionelle jobs og billeder af blandt andre Rasmus Seebach, Kira Eggers og Morten Breum, udmærker han sig som en professionel fotograf af høj kaliber.

 

Og Bang deler glædeligt ud af sin ekspertise som en af Danmarks mest benyttede undervisere i digital fotografi. Så er du den heldige indehaver af et digitalt spejlreflekskamera, skylder du næsten dig selv og dit kamera at tage på dette intensive 2-timers fotokursus. Kurserne vil blive afholdt i Billedkunstnerværkstederne i Valby og med bus 4A holdende nærmest uden for døren samt masser af gratis parkeringspladser.

 

Fotokurset afholdes på følgende tidspunkter:

På hverdage fra kl. 19-21 og i weekender fra kl. 12-14. Fra den 1. juni til 31. juli, alt afhængig af antallet af deltagere.

 

På kurset vil Michael Bang vise dig, hvordan du får dit kamera til at makke ret ved at udnytte alle dets facetter og funktioner. Du vil lære, hvordan du gennem manuel indstilling af dit kamera kan skyde billeder, præcist som du forestiller dig dem, inden blitzen går af. Han vil vise dig hemmeligheden bag ”det interessante” billede og samtidig give dig tips og tricks til, hvordan du kan gøre dine billeder endnu bedre i et billedbehandlingsprogram.

 

Gå ikke glip af dit kameras mange muligheder. Hiv to timer ud af din kalender til dette intensive fotokursus og forskøn de vigtige begivenheder i dit liv mange år fremad ved at få det optimale ud af dit spejlreflekskamera.

Betingelser

 • Kan indløses fra 30.05.2012 til 01.12.2012.
 • Max. 1 værdibevis pr. person
 • Kurset løber fra d. 1/6-31/7, og de præcise kursusdatoer vil blive oplyst kort efter tilbuddet afsluttes på www.michaelbang.com
 • Tilmelding skal ske via mail: tilmelding@michaelbang.com
 • Afbud skal ske senest 48 timer før tilmeldt hold ellers indløses værdibeviset.
 • NB! Værdibeviset er kun gyldigt til og med sidste oprettede kursusdag


Information

 • Åbningstider:
  Kurset vil ligge på hverdage mellem kl. 19-21 & weekender mellem kl. 12-14 i juni/juli alt efter efterspørgslen på tilbuddet.
 • Hjemmeside: www.michaelbang.com

 

Aftalepart

Fotograffabrikken
CVR: 31931177

Adresse

Vesterballevej 5
7000 Fredericia
 • Fotograffabrikken
  Foto Ravage
  Trekronergade 90
  2500 Valby
Vælg variation
Vælg variation