Jozzy_001.jpg
Jozzy_002.jpg
Jozzy_003.jpg
Jozzy_004.jpg
Jozzy_005.jpg
Jozzy_006.jpg

Få 1 par moderne høretelefoner. Vælg ml. 10 modeller

269,- / 634,-
  • 58% rabat
  • Slutter om

Nu kan du få 1 par høretelefoner i et moderne designlook fra Jozzy.dk. De passer både til iPhone, iPod, computere m.m., og prisen er inklusiv fragt

Luk støjen ude og musikken inde

 

Journalist: Bettina Hansen

Fotograf: Kim Bjærre

 

Jeg skriver eksamensopgave for tiden, og varmen tilskynder mig at have åbne vinduer, så jeg kan holde ud at være i min lille, 20 kvm. lejlighed. Desværre forstyrres min koncentration af glade børn, der leger, og irriterende folk, der griller, hører høj musik og nyder det gode vejr med øl og højt humør. Jeg plejer at lukke mig inde i min egen lille verden med hørebøfferne placeret om ørerne, og lade de blide toner fra Choir of Young Believers drosle mig ind i opgaveskrivningens vold.

 

Men ikke i år! For min kære kæreste har ”lånt” mine flotte pink høretelefoner (ja, han stjal dem!). Derfor vil jeg skynde mig at benytte mig af dagens tilbud med et par Appasio-høretelefoner fra Jozzy.dk – så kan eksamensfreden måske nå at blive reddet alligevel.

 

Høretelefonerne hører til den smarte lukkede type, som nemt lukker støjen ude og lader musik være musik, uden at du behøver at skrue den op på et niveau, der er ødelæggende for ørerne. Dine ører bliver omsluttet af et blødt pude-indtræk, og størrelsen på hovedbøjlen er let at indstille, så hørertelefonerne er behagelige at have på. De har en stor anvendelighed og med sit 3,5 mm jackstik passer de til de fleste typer elektronik - fx computer, mobiltelefoner, MP3-afspillere, iPhone og iPod. 

 

Praktisk info om høretelefonerne:

Ledning: 0,5 meter

Følsomhed: 99db

Frekvensbånd: 50-20000Hz

Fås i farverne: 

Sort m. hvid stjerne

Rød m. hvid stjerne

Blå m. hvid stjerne

Sort m. pink stjerne

Pink m. sort stjerne

Grøn m. hvid stjerne

Hvid m. sort stjerne

Sort m. hvidt dødningehoved

Sort m. pink dødningehoved

Gul/grønt flag

 

Du skal blot vælge 1 par mellem de 10 forskellige farvekombinationer, og så sender Jozzy.dk dem til dig. Så hvad er du til - noget piget, noget rocket eller noget mere neutralt?

Betingelser

  • Kan indløses fra 30.05.2012 til 28.08.2012.
  • Vær opmærksom på, at der er omkring 3 ugers leveringstid.
  • Fragten er inkluderet i prisen.
  • Ved reklamationer, spørgsmål ang. levering eller produktet skal du henvende dig direkte til Jozzy.dk


Information

  • Køber du via Downtown-app'en skal du hurtigst muligt sende adresse og farvevalg til adresse@downtown.dk, så du kan få tilsendt dit produkt.
  • Hjemmeside: www.jozzy.dk

Aftalepart

Jozzy.dk
CVR: 33468989
Vælg variation
Vælg variation