BodyAlliance_001.JPG
BodyAlliance_002.JPG
BodyAlliance_003.JPG
BodyAlliance_004.JPG
BodyAlliance_005.JPG
BodyAlliance_006.JPG

1 times zoneterapi & øreakupunktur hos Body Alliance

250,- / 550,-
 • 55% rabat
 • Slutter om

Mærk din krop gennem fødderne. Nyd 1 times zoneterapi & valgfri øreakupunktur hos Body Alliance - og bliv alskens lidelser, smerter og problemer kvit

Kvindelig velvære hos Body Alliance

 

Journalist: Rose Maria Værnet

Fotograf: Kim Bjærre

 

Som sikkert mange andre havde jeg studset over Kim Wenas navn, inden jeg besøgte hende i det lyse behandlerrum hos velkendte Kropskompagniet. ”Ja, det er lidt upraktisk at hedde Kim i Danmark. De fleste vil jo gerne have en kvindelig behandler, og det også kvinder, som er min klare målgruppe,” smiler den engelskfødte, holistiske RAB (Registreret Alternative Behandler, red.), uddannede zoneterapeut, massør, øreakupunktør og tidligere erhvervssundhedsterapeut.

 

Fotograf-Kim bemærker ikke overraskende, at han synes fint om navnet, mens han trækker de luftige hvide gardiner for vinduet ud til sommervarme Guldbergsgade. Imens mærker jeg behandler-Kims dedikation for sin målgruppe, kvinderne, da hun beskriver livet som privat zoneterapeut og succesen med bl.a. fertilitetsbehandling, smertelindring hos kræftpatienter, bedring af menstruationsproblemer, hormonforstyrrelser, muskelspændinger og migræne.

 

Med dagens tilbud hos Body Alliance kan du vælge mellem 60 fulde minutters zoneterapi eller 45 minutters zoneterapi og 15 minutters øreakupunktur. Kim vil selvfølgelig spørge ind til din krops tilstand, eventuelle smerter og dine ønsker for behandlingen, inden I går i gang.

 

Jeg selv må først under nålene, og min frygt for stikkene forsvinder så snart jeg føler Kims ro. Hun mærker tålmodigt efter på mit øre og stikker nålene i præcis, hvor jeg mærker en lille smerte. Via meridianbaner og nervesystemet forbindes punkterne på øret til særlige dele af min krop. Mens nålene retter op på ubalancer i min krop, dunker mit øre, jeg falder til ro, og Kim går videre til at behandle mine fødder.

 

Jeg har glædet mig til zoneterapien. For selvom jeg kan være noget skeptisk over for visse alternative behandlinger, er zoneterapi én af de metoder, som virkelig virker. Kim trykker ned på såkaldte reflex-zoner under og oven på mine fødder. Som på øret er hver del af min krop repræsenteret på fødderne, og nogle punkter er smertefri, mens andre får mig til at gispe. Kim spørger løbende ind til lidelser og ubehag i dele af min krop, og jeg forundres på ny over, at en fremmed kvinde kan få mig til at mærke min krop så godt. Jeg giver Body Alliance mine varmeste anbefalinger.

 

Ud over at kunne afhjælpe specifikke lidelser, forøger zoneterapien energi, afhjælper spændinger og stress, genopretter kroppens naturlige balance og styrker immunforsvaret til din generelle velvære. Husk at sygesikring Danmark giver tilskud til zoneterapi, og at mange private sygesikringer også dækker denne behandlingsform.

 

I forbindelse med Dowtown-tilbuddet er det muligt at købe en forløbspakke med yderligere 3 behandlinger til 1500 kroner - første behandling varer 1 ½ time med journalindføring.

Betingelser

 • Kan indløses fra 29.05.2012 til 30.11.2012.
 • Book tid på tlf. 30 74 19 72 og oplys referencenummer. Afbud skal ske 24 timer i forvejen. Ved udeblivelse kan værdibeviset indløses. 
 • Max. 1 værdibevis pr. person.
 • Max. 250 værdibeviser til salg.
 • I forbindelse med Dowtown-tilbuddet er det muligt at købe en forløbspakke med yderligere 3 behandlinger til 1500 kroner - første behandling varer 1 ½ time med journalindføring.


Information

Anmeldelser

"Det er fantastisk at opdage hvor meget jeg kan påvirke min egen sundhed i den rigtig retning og at opdage at det er mig som bestemmer. En kæmpe tak fra vores lille familie!"

 

- Skrevet af Gitte Bach, Sygeplejeske og mor til tvillinger

 

 

“Jeg kan anbefale Kims fertilitets zoneterapi fordi jeg blev gravid efter 2 måneder. Jeg havde forsøgt at blive gravid i 3 år!”

 

- Skrevet af Camilla Larsen

 

 

 “Vi kan varmt anbefale zoneterapi til kolik børn. Det har haft en rigtig godt effekt på Andreas da han var 3 uger gammel. Vi valgte Kim fordi hun har så meget erfaring med spædbørn fra forskelligt arbejde. Det giver os tryghed. Hun er også rigtig sød og dygtig”

 

- Skrevet af Mona Simonsen, Mor til Andreas

Aftalepart

Bodyalliance
CVR: 32923615

Adresse

Guldbergsgade 25, kld
2200 kbh N
 • Bodyalliance
  Bodyalliance v/ Kropskompagniet
  Guldbergsgade 25, kld. th.
  2200 København N
Vælg variation
Vælg variation