Icank_001.JPG
Icank_002.JPG
Icank_003.jpg
Icank_004.JPG
Icank_005.JPG
Icank_006.JPG
Icank_007.JPG
Icank_008.jpg
Icank_009.JPG

Klip & striber hos Icank Hairdresser på Gl. Kongevej

825,- / 1.650,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Nyd 1 lækker klipning & få lagt flotte striber i sommerlokkerne af den storsmilende frisør hos Icank Hairdresser & Gallery på Gammel Kongevej

Bliv hårlækker hos farverige Icank Hairdresser & Gallery 

Journalist: Rose Maria Værnet

Fotograf: Kim Bjærre

Hvem skulle have troet, at der midt på frederiksbergske Gammel Kongevej skulle gemme sig en lille frisørsalon, som samtidig er et strålende galleri, der fluks sender dine tanker mod det fjerne østens hippe storbyer og varme gæstfrihed?

Icank Hairdresser & Gallery er et sådan sted - moderne indrettet med brede sorte fliser, spejle, abstrakte malerier, en stor vase med bambusstænger og levende lys, der spiller i oliemaleriernes farvestrålende overflade.

Frisør og indehaver Icank har haft frisørsalon på Bali, hvor han har klippet sortblanke lokker i feriebyen Kuta. Nu har han forelsket og giftet sig med en dansk mand og er bosat i København. Selvom det efterhånden er syv år siden, at han forlod sit varme hjemland til fordel for vores kolde nord, er det som om, at solen stadig er præsent i hans mentalitet. Han er åben og smilende på en måde, vi sjældent finder magen til i vores by.

Med dagens tilbud får du vasket håret med shampoo fra HairConcepts eller Alterna og blødgjort det med en hårkur med avocado og aloe vera, mens du nyder Icanks lækre massagestol. Du bliver klippet lige som du drømmer om og får lagt flotte striber i dine lange eller korte sommerlokker med op til 3 forskellige, valgfri farver fra Schwartzkopf eller HairConcepts.

 

Glæd dig.

Betingelser

 • Kan indløses fra 30.05.2012 til 30.08.2012.
 • Bestil tid på telefonnummer 33 22 14 22. Afbud skal ske senest 24 timer forinden, da forhandleren ellers kan indløse dit værdibevis.
 • Max 250 værdibeviser til salg


Information

 • Åbningstider:
  Man & ons: 9-16
  Tir, tor, fre: 9-18
  Lør: 9-16
 • Hjemmeside: Klik her
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Icank Hairdresser & Gallery
CVR: 33221422

Adresse

Gugvej 122
9210 Aalborg Syd
 • Icank Hairdresser & Gallery
  Gammel Kongevej 86A
  1850 Frederiksberg C
Vælg variation
Vælg variation