bredbagel_001.JPG
bredbagel_002.JPG
bredbagel_003.JPG
bredbagel_004.JPG
bredbagel_005.JPG
bredbagel_006.JPG
bredbagel_007.JPG

2 x store sandwich & 2 x smoothies el. is to go

90,- / 180,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Nyd 2 x store sandwich & 2 x valgfrie smoothies eller 2 x 2 kugler is to go fra Bred Bagel i Bredgade. Fyld f.eks. maven med den nye lune sandwich

Smagfulde lækkerier i sommersolen

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen 0g Bettina Hansen

Fotograf: Kim Bjærre

Sommeren må i den grad siges at være over os. Maj viser sig nemlig fra sin bedste side og lader de lune stråler skinne ned på vores solhungrende kroppe, og byens parker og haver fyldes op med glade mennesker, der nyder igen at kunne være ude hele dagen. Vejret er oplagt til en picnic, og jeg har personligt allerede været af sted et par gange, selvom jeg befinder mig i en travl eksamensperiode, hvor der ikke er tid til så meget. Derfor er det oplagt at tage et sundt og mættende måltid med i farten. Bred Bagel i Indre By er et godt bud, hvor I kan sammensætte jeres egne sandwich, og oveni købet får en smoothie eller to kugler italiensk is med jer.

Hos Bred Bagel er der bid i brødet, og de friske råvarer gør sandwichene fyldige og saftige, og I kan også lade jer friste af Bred Bagels nye lune sandwich med kylling, kalkun eller chorizo og cheddarost. Sandwichen er hit som et godt og mættende aftensmåltid på en travl dag. Sandwichen lunes, inden I selv vælger hvilke sprøde toppings og dressing I vil krydre sandwichen med. 

I kan bl.a. vælge toppings som; rucola, tomat, gulerod, feta, rødløg, majs, salat, soltørrede tomater, cheddarost, oliven og agurk sammen med en type pålæg. Krydr sandwichene med en af de krydrede dressinger; karry, chili, hvidløg, pesto, dild eller creme fraiche. Hvis du er mere til en kold sandwich kan du vælge mellem ovenstående toppings og dressing, og forskellig slags pålæg. Vælg mellem laks, tunsalat, skaldyrssalat, hummus, chorizo, kalkun og kylling. 

Som et læskende indslag kan I hver vælge at få en vitaminholdig smoothie lavet af frisk frugt og juice eller to kugler italiensk is fra Bella Italia to go. 

I kan vælge mellem forskellige smoothies f.eks.: Brain Booster med mynte, ingefær, appelsin, æble og æblejuice, Ginger Twist med gulerod, ingefær, æble & æblejuice eller After Bagle med banan, jordbær og hyldeblomstsaft.

Er I mere til is, kan I vælge mellem 12 forskellige smagsvarianter, f.eks. kokos, pistacie, stracciatella, tiramisu, jordbær, mango, appelsin eller chokolade. 

God solskinspicnic og velbekomme!

Betingelser

 • Kan indløses fra 28.05.2012 til 27.07.2012.
 • Max 800 værdibeviser til salg
 • Max 2 værdibeviser pr. person
 • Ring gerne og bestil i forvejen på tlf.: 25 48 29 21.
 • Tilbuddet kan benyttes alle dage fra kl. 16.
 • Tilbuddet gælder kun to go.


Information

 • Hjemmeside: www.bredbagel.dk
 • Åbningstider:
  Man-fre: 10-20
  Lør-søn: 11-20
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Bred Bagel
CVR: 33568657

Adresse

Bredgade 22
Kbh K
 • Bred Bagel
  Bredgade 22
  1260 København K
Vælg variation
Vælg variation