Print2People_001.jpg
Print2People_002.jpg
Print2People_003.jpg
Print2People_004.jpg

5 stk. 30x40 fotoforstørrelser fra Print2people.dk

130,- / 259,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Få forstørret 1 billede af konfirmanden, studenten eller brudeparret på 5 stk. 30 x 40 cm fotos hos Print2people.dk. Tilbuddet er inklusiv levering

Forunderligt foto & gode minder

Journalist: Bettina Hansen

Fotograf: Kim Bjærre

Til foråret og sommeren hører mange festlige begivenheder - det er nemlig sæson for konfirmationer, studentergilder og bryllupper. Oveni det er perioden også feriesæson, og der bliver taget læssevis af fotos, som skal forevige de glade stunder. Nu har du mulighed for at forstørre dit mest forunderlige billede fra ferien eller et skønt familiefoto, og måske glæde nogle bedsteforældre, mostre, onkler eller andre familiemedlemmer med et godt billede af en glad stund. 

Med dagens tilbud får du 5 stk. 30 x 40 cm fotoforstørrelser, som bliver fremkaldt på eksklusivt Fuji Crystal archive premium fotopapir hos Print2people.dk.  Så find dit bedste digitale billede frem og kom i gang – det er ganske enkelt. 

1-4 hverdage efter købet får du pr. e-mail tilsendt en kode fra Print2people.dk. Den skal du bruge til at indløse dine fotoforstørrelser. Koden er ikke dit Downtown-referencenummer. 

Sådan gør du:

- Klik på ”Fotofremkaldelse” under fanen ”Foto og fun”

- Vælg blank papir.

- Kig under ”Forstørrelser” og klik på ”Bestil 30x40”.

- Klik på ”Tilføj billeder”, og herefter bliver du trin for trin ført gennem upload-processen.

- Klik på ”Tilføj indkøbskurven”, når du er tilfreds med resultatet.

- Klik på ”Gå til kassen”.

- Opret et kundelogin, indtast leveringsoplysninger og klik på 'Opret Print2people Kundelogin'.

- Bekræft din ordre og indtast din print2people-kode, som du får tilsendt pr. mail. BEMÆRK: Rabatkoden er ikke dit Downtown-referencenummer.

Teknisk info:

For at få det mest optimale resultat bør opløsningen på det digitale billede som minimum være 3543x4724 pixels og have en ratio på 3:4. Ratioen angiver forholdet mellem højde og bredde. Almindeligt digitalkamera optager som regel i forholdet 3:4, mens spejlrefleks digitalkamera oftest optager i forholdet 2:3. Du tjekker dit fotografis opløsning ved at højreklikke på det og vælge "egenskaber". 

Du skal uploade billeder i formatet JPG. Bemærk at alle billeder skal være i RGB farveformat.

God fornøjelse!

Betingelser

 • Kan indløses fra 28.05.2012 til 27.08.2012.
 • 1-4 hverdage efter købet får du pr. e-mail tilsendt en kode fra Print2people.dk. Den skal du bruge til at indløse dine fotoforstørrelser. Koden er ikke dit Downtown-referencenummer. 
 • Bemærk tilbuddet indeholder ikke fotorammer, men de kan købes separat.
 • Ønsker du at annullere tilbuddet, skal det ske inden for de første 14 dage, efter du har købt tilbuddet. Herefter frafalder returretten både hos Print2people og hos Downtown. 
 • Efter du har bestilt dine fotoforstørrelser, er der ingen fortrydelsesret. Er der fejl i produktet, som skyldes produktionsfejl, har du som kunde fuld reklamationsret i henhold til vilkårene på Print2people.dk.
 • Produktet bliver leveret til din hjemmeadresse og er inkluderet i prisen. Leveringstiden er 7-10 hverdage fra bestilling.
 • Ved reklamationer over eller spørgsmål til produktet bedes du henvende dig til Print2people på tlf.: 70 20 60 52.


Information

Aftalepart

Print2People ApS
CVR: 28296169

Adresse

Nørresøgade 27a, 1. tv
Kbh K
 • Print2People ApS
  www.print2people.dk
Vælg variation
Vælg variation