slankedoktor_001.jpg
slankedoktor_002.jpg
slankedoktor_003.jpg
slankedoktor_004.jpg
slankedoktor_005.jpg

3 mdrs. ”Plus Pakke”-medlemskab hos SlankeDoktor.dk

499,- / 1.425,-
  • 65% rabat
  • Slutter om

Realisér dit vægttab med 3 mdrs. medlemskab hos SlankeDoktor.dk – få diætist, motionsvejleder, velkomstgave og sammenhold med over 5000 brugere

Start dit slankeeventyr i dag

Journalist: Rose Maria Værnet

SlankeDoktor.dk yder professionel støtte og vejledning til mere end 5000 brugere, og med en succesrate på 91%, eller hvad der svarer til et vægttab hos imponerende 120.000 danskere, viser Danmarks største online slankeklub lige så gode resultater som dyre, praktiserende diætister. Med 3 måneders ”Plus Pakke”-medlemskab får du al den støtte, professionelle hjælp og redskaber, du skal bruge for at nå din idealvægt.

Dit 3 måneders medlemskab indeholder:

- Velkomstgave: 1 sæt Powerhoops (armringe til træning)

- Personlig profil med vægtkurver og målinger

- Personlig kost- og motionsdagbog

- Personlig kostplan inden for den første uge

- Personlig motionsplan inden for den første uge

- Personlig diætistvejledning 3 gange om måneden

- Personlig motionsvejledning hver 4. uge

- Kalorie- og motionsberegner

- Adgang til mere end 10.000 opskrifter

- Indkøbsguides, artikler, løbeprogrammer mm.

- Socialt slankenetværk – hjælp hinanden

Chefdiætist Lisa Bolting forklarer: ”Vi har et helt unikt produkt. Du får den gode, professionelle rådgivning for få penge, og samtidig kan du være med i et kæmpe fællesskab, hvis du har lyst til det. De fleste melder sig ind på grund af de professionelle diætister og motionsvejledere, men bliver hængende fordi de har fundet sig et fællesskab.”

Så snart du har oprettet din personlige profil, der enten kan være anonym eller have profilbillede og personoplysninger, bydes du velkommen i et socialt onlineunivers med tusindvis af brugere, der knytter bånd om deres fælles vision, deler og debatterer erfaringer og motiverer hinanden til at holde fast.

Flere erfarne brugere er efterhånden gået over til de billigere pakker med mindre professionel vejledning, men samme grad af social støtte. Lisa Bolting fremhæver: ”Det hele handler om at bruge vores funktioner. Holde sig selv og hinanden i ørerne. Engagementet er afgørende, og du skal have lyst til at bruge nettet og dets funktioner.”

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt SlankeDoktor.dk er noget for dig? Så skim et udvalg af de flotte udtalelser fra sitets brugere længere nede eller læs flere her. De taler for sig selv.

Betingelser

  • Kan indløses fra 30.05.2012 til 30.08.2012.
  • Tilbuddet er inklusiv indmeldelsesgebyr. Du starter dit medlemskab hos www.SlankeDoktor.dk. Når du har lagt dit medlemskab i kurven, går du til betaling. I feltet ”rabatkode” skal du oplyse dit Downtown-referencenummer (uden de sidste tre kontroltal), og i feltet “navn” skal du skrive dine 3 kontroltal i en parentes efter dit navn. Derved genereres rabatten automatisk.
  • Powerhoopsene vil blive sendt uden yderligere omkostninger til din adresse inden for 7 dage efter tilmelding hos SlankeDoktor.dk.
  • OBS: Du kan påbegynde dit medlemsskab fra den 30. maj 2012.
  • Ved spørgsmål til medlemsskabet, powerhoopsene eller andet vedrørende SlankeDoktor.dk bedes du ringe til SlankeDoktor.dk's support på tlf.: 72 34 20 83


Information

  • Hjemmeside: www.SlankeDoktor.dk
  • Sig hej til Reminder:
  • Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

”Hele mit voksenliv har jeg været overvægtig i mere eller mindre grad og en dag indså jeg, at jeg ikke kunne løse problemet på egen hånd. Tilfældigt så jeg en reklame på nettet for Slankeklubben og meldte mig ind, uden at tænke ret meget over det – udover at jeg var skeptisk men alligevel nysgerrig nok til at undersøge, hvad det egentlig var for noget. 
I de første 18 måneder af mit medlemskab tabte jeg 41 kilo, så jeg måtte jo erkende, at det virkede!”

- Rita tabte 50 kilo med SlankeDoktor.dk

”Jeg har været på skrump, siden jeg var 18 år. Jeg har forsøgt med et utal af forskellige slankekure i mange år, men jeg har altid taget på igen. På et tidspunkt tabte jeg 25 kilo, men der gik ikke lang tid, før jeg havde taget det hele på igen. Med SlankeDoktor.dk er det første gang, det virker for mig” 

- Hanne tabte 24 kilo med SlankeDoktor.dk

”Da jeg startede, havde jeg ikke regnet med at tabe mig så meget og så hurtigt. Jeg fik min egen diætist, der lagde en kostplan og gav mig mange gode og brugbare tips. Til tider var det benhårdt arbejde men min stædighed og motivation holdt heldigvis ved. Jeg havde meget glæde af mine venner i Slankeklubben; deres støtte og ros levede jeg højt på. Det er skønt at dele gode råd og erfaringer med andre i samme båd – som slankevenner bliver vi aldrig trætte af at snakke om kost og motion, da det fylder så meget for os derinde, i modsætning til alle omkring en udenfor.
Jeg bliver også supermotiveret af diverse skaller/grupper, bl.a. ”Skridt Skallen” er min favorit, hvor det er en lille konkurrence om at gå længst med skidttæller. 
Jeg har stadig meget glæde af mit medlemskab og min personlige profil er nem og overskuelig at bruge, og jeg skriver tit i min dagbog og kommenterer andres. Kalorieberegneren er også uundværlig og det er en fed detalje, at den kan modregne motion. Jeg går mange turer i rask tempo og bruger min Wii Fit næsten hver dag”

- Henriette tabte 41 kilo og fortsætter sit eventyr

 

Aftalepart

Slankedoktor.dk
CVR: 43325612
Vælg variation
Vælg variation