sch_001.JPG
sch_002.jpg
sch_004.JPG
sch_003.jpg

Halv pris på 5-retters luksusmiddag hos fashionable og stemningsfulde Restaurant Wohlert. Få serveret nordisk økologisk gastronomi i særklasse

255,- / 510,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Halv pris på 5-retters luksusmiddag hos fashionable og stemningsfulde Restaurant Wohlert. Få serveret nordisk økologisk gastronomi i særklasse

Få en uforglemmelig aften hos Restaurant Wohlert

Skribent: Linea Sanderbo

Foto: Kim Bjærre


Er du til udsøgte råvarer og mad i særklasse? Og vil du tilbringe en aften i de smukkeste arkitektoniske rammer? Hos Restaurant Wohlert kræser dygtige kokke og tjenere om dig og sørger for en særlig aften med yppige smagsoplevelser. Med dagens tilbud kan du nyde en 5-retters middag hos Restaurant Wohlert. Vælg dine fem favoritretter fra det ambitiøse menukort med rødder i det nordiske køkken.

Midt i det smukke naturområde Ermelunden i Gentofte ligger den stemningsfulde Restaurant Wohlert. Her er den gastronomiske oplevelse og hyggelige stemning i højsædet, og dygtige kokke og tjenere sørger for høj kvalitet og en middag ud over det sædvanlige for dig og dit selskab. Køkkenet bruger altid sæsonens bedste økologiske råvarer og tilbereder al maden fra bunden, og derudover har restauranten egen slagter og eget fiskerøgeri.

På menukortet kan du blandt andet finde: økologisk lammesylte med grønsagspickles, stegt torskefilet med balsamico-kogte rødløg, braiseret økologisk ungdyrbryst med rosa filet, økologisk entrecote med rødvinssauce, chokoladeterrin med syltet appelsin, brombærmousse på nøddebund. Og det er blot en flig af restaurant Wohlerts lækkerier, som du kan vælge mellem til din hyggelige middag.

Restaurantens egen naturskønne park danner en smuk ramme for din aften. Så du kan nyde din middag med kig ud på den store have. Restauranten er tegnet af arkitekten Wohlert, som også har tegnet kunstmuseet Louisiana. I 2008 renoverede sønnen, arkitekt Claus Wohlert, restauranten. Dansk design og unik malerkunst præger indretningen, og intet er overladt til tilfældighederne. Tre store, smukke malerier af den danske kunstmaler Egill Jacobsen pryder væggene, imens 800 dæmpede pærer i loftet sender et blødt og stemningsskabende skær ned fra oven som en funklende stjernehimmel. Alt sammen med til at gøre din aften til en særlig oplevelse.

Betingelser

  • Kan indløses fra 13.01.2011 til 31.05.2011.

Max. 5 værdibeviser pr. person.

Bordbestilling påkrævet.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Køkkenet har åbent fra mandag-lørdag 17:30-21:00

www.schaeffergaarden.dk/restaurant

Anmeldelser

AOK

"Fantastisk betjening, professionel, opmærksom og behagelig. Ekstremt lækkert køkken, der var kælet for alle detaljer i menuen og vinkortet var udsøgt. Beliggenheden er noget af det smukkeste - specielt en lun aften på terrassen med skøn mad og udsøgt vin. Kan varmt anbefales."

Set på aok.dk

AOK

"En stor oplevelse på en forårsaften jeg aldrig vil glemme! Den rolige, kultiverede atmosfære i skønne omgivelser, den perfekt tilberedte mad (uden al for lang ventetid) og den noble servering - vi følte os så godt tilpas, at vi glemte tiden og ruskevejret udenfor. Min datter og jeg besluttede, at her vil vi komme igen - snart!"

Set på aok.dk

Aftalepart

Restaurant Wohlert
CVR: ??

Adresse

Ermelundsvej 105
gentofte
  • Restaurant Wohlert
    Schaeffergaarden
    Jægersborg Allé 166
    2820 Gentofte
Vælg variation
Vælg variation