_DinKostkonsulent_002.JPG
_DinKostkonsulent_003.JPG
_DinKostkonsulent_004.JPG
_DinKostkonsulent_005.JPG
_DinKostkonsulent_006.jpg
_DinKostkonsulent_007.JPG
_DinKostkonsulent_008.JPG

Få 1 times kostkonsultation hos Din Kostkonsulent

299,- / 800,-
 • 63% rabat
 • Slutter om

Få hjælp til at nå dit mål om en sundere krop til sommer. Kom til 1 times professionel kostvejledning hos Din Kostkonsulent ved Peblinge Dosseringen

Hvad er din gulerod?

Journalist: Rose Maria Værnet

En kostkonsultation hos Din Kostkonsulent er meget mere og andet end sundhedsstereotypiens tomme formaninger og rigide kostplaner. Maria Rolighed har en professionsbachelor i sundhed og ernæring med speciale i ernæring og fysisk aktivitet, og så udviser hun en befriende sund tilgang til sundhed og livsvaner, da jeg besøger hende i det lyse lokale hos Medital Klinik Danmark på Nørre Søgade i Indre By.

”Hos mig er der ikke noget, der er forbudt. Mine klienter skal stadig have de ting, de har behov for – det kan være at spise slik med børnene, drikke en øl eller cocktail i weekenden eller noget helt tredje. Det skal være en mulighed,” understreger Maria smilende.

Hver konsultation og hvert forløb hun har med sine klienter er forskelligt. Inden Maria lægger en kostplan og taler i specifikke målsætninger, må hun fornemme, hvad den enkelte klient gerne vil opnå, og hvad han eller hun er villig til at opgive for at nå sit mål.

Til din 1 time lange kostkonsultation spørger Maria ind til, hvilke målsætninger og motivationsfaktorer du har for din sundhedsforandring – hvad din gulerod er. Det kan være et ønske om vedvarende vægttab eller vægtforøgelse eller bare et quick fix til at blive sommerstrandklar. Eller det kan være et ønske om at træne bedre, blive klar til maraton, opnå blodsukkerstabilitet eller mere energi og overskud i hverdagen.

Maria laver en analyse af dine nuværende kost- og motionsvaner og en gennemgang af dine måltidsmønstre, ligesom hun vejer, måler dig og tager din fedtprocent, hvis du ønsker det. Ud fra dine nuværende vaner og målsætninger sammensætter hun en personlig kostplan, som på samme tid tilgodeser dine ønsker og giver dig lov til at have den frihed, du har brug for, så din hverdag kan hænge sammen.

Til kostplanen får du tilhørende kalorielister med hjem, så du selv kan skifte fødevarerne i dine måltider ud med andre. På den måde bliver du både opmærksom på indholdet af kalorier i diverse fødevarer såsom kød og mælkeprodukter, ligesom du kan variere måltiderne, så familien også kan være med på din kostplan.

Din kostkonsultation kan enten bruges alene eller følges op ad flere konsultationer. Maria har et fast 5-turs klippekort, der giver rabatter til hendes klienter. Hun tilbyder i forbindelse med Downtown-konsultationen 40 % rabat på de to første opfølgende konsultationer.

Betingelser

 • Kan indløses fra 26.05.2012 til 25.10.2012.
 • Tidsbestilling på tlf. 60 23 80 69.
 • Afbud skal ske senest 24 timer inden din tid, da værdibeviset ellers kan indløses.
 • I forbindelse med Downtown-tilbuddet gives der 40 % rabat på to opfølgende konsultationer.
 • Max. 1 værdibevis pr. person.
 • Intet max. på værdibeviser til salg.


Information

 • Åbningstider: Efter aftale
 • Hjemmeside: www.din-kostkonsulent.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

” Kirsten Knudsen

Kirsten fortæller om forløbet indtil nu:

Godt i gang med reducering af vægt, mave- og taljemål.

Den 10. april startede jeg en kostomlægning i samarbejde med Maria.

Jeg ønsker at ”finde” min talje igen samt komme af med ”mavefedtet” og reducere min vægt. Maria lavede en kostplan til mig samt gav mig tabeller med kalorieindhold i stort set alle madvarer.

Jeg var forbavset over, hvor meget jeg skulle spise – men det passede mig fint, da jeg stort set altid var sulten. De første uger vejede jeg alt, hvad jeg spiste og skrev hver dag op, hvad jeg spiste. Her efter 6 uger er det blevet meget nemmere med planlægning og indkøb. Jeg har fundet ud af, hvad der skal være af basisvarer i huset. Jeg bruger fortsat tabellerne, når jeg skal sammensætte min daglige mad. Jeg har lært altid at undersøge varerne for indhold af kcal. Det er også blevet nemmere, når jeg er ude – jeg ved, hvad jeg helst skal undgå. Der er som regel, altid noget jeg må spise og så er det bare at tage rigeligt af dette.

Jeg har altid haft en sød tand og troede, at det ville være svært for mig at undvære specielt kartofler og søde sager. De søde sager føler jeg ikke trang til og kartofler/ris/pasta savner jeg ikke. Maria har lavet alternative kostsammensætninger til mig, så der også er plads til et glas rødvin, når jeg har lyst til det.

Min ”faste makker” hver dag er min fromage frais, som jeg spiser om morgenen med frugt og mandler samt om aftenen med mandler. Det kan jeg ikke undvære og når jeg er af sted med overnatning, sørger jeg altid for at have det med i en køletaske. Mandler har jeg altid i skuffen på arbejde og i tasken, når jeg er andre steder. Min hjemmelavede pesto er også dejligt tilbehør. Jeg glæder mig til den kommende tid med alle de dejlige danske grøntsager og at kødet kan grilles

Det har været dejligt at finde sommertøjet frem og mærke forandringen fra sidste år og jeg ser frem til fortsat at få reduceret mine mål. Resultaterne indtil nu er opnået uden ekstra motion/træning.

Efter de første 6 uger: -5,4 kg., -7 cm på talje og mave

22. maj 2011.”

- Fra din-kostkonsulent.dk

Aftalepart

Din Kostkonsulent v/ Maria Rolighed
CVR: 33516142
 • Din Kostkonsulent v/ Maria Rolighed
  Nørre Søgade 27a
  1370 København K
Vælg variation
Vælg variation