LeneChee_001.JPG
LeneChee_002.JPG
LeneChee_003.JPG
LeneChee_004.JPG
LeneChee_005.JPG
LeneChee_006.JPG

1,5 times hypnose hos Lene Chee

450,- / 1.000,-
Udsolgt
 • 55% rabat
 • Slutter om

Få 1,5 times hypnose hos Lene Chee og slip af med alt fra dårligt selvværd, eksamensangst, rygetrang, overflødige kilo og kærestesorger

Livet er for kort til dårlige vaner og fobier 

Journalist: Julie Vibe Michelsen

Lene Chee tager imod med et stort smil, da jeg ankommer til hendes lille praksis i Turesensgade lige ved Søerne i København K . Jeg tror ikke, der er gået 10 minutter, før jeg har betroet hende min livshistorie og berettet om samtlige af de dårlige vaner, jeg gerne vil af med. Hun er typen, du betror dig til, som hun sidder der med sit røde krøllede hår og sine smilene øjne. 

Væk med choladetrang

Jeg beslutter at sigte efter at slå min umættelige chokoladetrang ihjel. Det må være den sværeste bedrift en hypnotisør kan udsættes for. Jeg føler nærmest, at det er noget af det, der holder mig i live – ihvertfald i en glad udgave. 

Efter en kort snak om mit uhensigtsmæssige sukkerbehov, går vi i gang. 

Lene Chee får mig til at slappe fuldstændig af i den bløde stol, mens hun gennem hypnose skaber adgang til mit ubevidste sind. Jeg er ved bevidsthed hele vejen igennem (så glem alt om store underholdende shows og populære tv-programmer, hvor folk mister kontrollen), og jeg svarer på spørgsmål, som hun stiller under forløbet. Jeg mærker godt, at det summer lidt i kroppen, og at hendes sprog og tone når dybt ind – men det er alt sammen helt ufarligt, ja faktisk rigtig behageligt. 

Foran slikbutikken

Der er kontant afregning i forhold til, om det virker, og da jeg siger farvel, skal det stå den store prøve. Jeg går ned foran slikbutikken rundt om hjørnet og kigger ind på hylderne, som bugner med chokolade. Det siger mig ikke noget, og det er virkelig underligt. Det er ikke sådan, at jeg væmmes ved det, men det fremkalder bare slet ikke den lykkefølelse, som det normalt gør. Om aftenen sad jeg hjemme hos en god ven, som serverede chokolade, og vi var begge målløse over, at jeg slet ikke følte et behov for at snuppe så meget som et lille stykke.

Hypnose virker

Jeg må konstatere at hypnose virker (her en uge efter spiser jeg stadfig ikke chokolade), og det egentlig er så enkelt at slippe af med de dårlige vaner. Så find det, der irriterer dig mest, og slå et smut forbi Lene Chee og lad hende fjerne det fra din hverdag.

Betingelser

 • Kan indløses fra 26.05.2012 til 31.10.2012.
 • Bestil tid på tlf.: 4240 0325 eller online via hjemmesiden.
 • Afbud skal ske pr. tlf senest 24 timer før din tid. Ved for sent afbud vil dit værdibevis blive indløst.
 • Efterfølgende behandlinger får du for 800 kr.
 • Max 1 værdibevis pr. person
 • Max 150 værdibeviser til salg


Information

 • Åbningstider:
  Ons: 12-20
  Tors-fre: 09-18
 • Hjemmeside: www.cheehypnose.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Chee Hypnose
CVR: 26156688

Adresse

Turesensgade 33, parterre (til højre for 33 gadedør), 1368 Kbh. K
1368 KBH K
 • Chee Hypnose
  Turensgade 33, parterre th.
  1368 København K
Vælg variation
Vælg variation