Lerdueskydning_001.jpg
Lerdueskydning_002.jpg
Lerdueskydning_003.jpg
Lerdueskydning_004.jpg
Lerdueskydning_005.jpg

Udfordrende lerdueskydning med instruktør på Amager

225,- / 450,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Sjov og udfordrende lerdueskydning for 1 person, der sætter præcisionen på prøve. Prøv det på Amager med instruktør, udstyr og 25 skud i cirka 2 timer

Gentleman-sporten, der er for alle

Journalist: Severin Hygum 

Lerdueskydning er en klassisk skydesport, der dyrkes af millioner verden over. Det er sjovt, socialt, udfordrende og lægger op til konkurrence. Tæt på Sjællandsbroen finder du Københavns Flugtskytteklub, som tilbyder de bedste rammer for den underholdende skydesport. Nok er det en gentlemans-sport, men alle kan være med, understreger Peter Belcic, der er instruktør og blandt andet har særlige hold kun for kvinder.

”Lerdueskydning er sjovt for alle. Mine hold er aldrig på mere end 12 deltagere, og med op til 2,5 timer er der rigelig tid til at skyde i ro og mag. Efter instrukser affyrer man én efter én 25 skud over tre omgange med pauser. Vil man have flere skud, koster det 2,60 kr. pr. ekstra skud, hvilket er halv pris,” forklarer Peter Belcic, der er autoriseret jagttegnslærer og instruerer alle slags mennesker i lerdueskydning.

Alt udstyr er inkluderet i prisen, og du skal, ifølge Peter, blot have tøj på tilpasset vejret: ”Der er tag over hovedet, når man skyder – så vi skyder i al slags vejr.” Og det behøver ikke være firmafrokost eller polterabend for at skyde ’duerne’, der har form som tallerkner. 

Så længe du er fyldt 16 år, kan du være med. ”Der er intet farligt ved det, og haglgeværerne har minimalt rekyl,” forklarer Peter. Geværet vil for mange føles tungt at bære, men det er der også tænkt på, slutter Peter: ”Får du ømme skuldre, har vi skulderpuder for lidt ekstra komfort.”

På fagsprog hedder lerdueskydning flugtskydning – deraf navnet København Flugtskytteklub. Peter er også jagttegnslærer, så overvejer du at tage jagttegn, får Downtown-medlemmer som en lille bonus 400 kroners rabat på kurserne hos Peter.

Bliver du sulten i forbindelse med skydningen, skulle der, ifølge Peter, også være udmærket og billig cafeteriemad på stedet. God fornøjelse!

Betingelser

 • Kan indløses fra 26.05.2012 til 15.11.2013.
 • Intet max. antal værdibeviser.
 • Der skal bookes tid en uge i forvejen på tlf. 50 55 10 00 eller via mail: info@Jagttegnsundervisning.com
 • Minimumsalder: 16 år.
 • Max. 12 deltagere pr. hold.
 • Evt. afbud af en tid skal ske mindst 24 timer i forvejen, ellers kan dit værdibevis blive indløst af hensyn til firmaets planlægning.
 • TILFØJELSE 12.03.2013: Da dette tilbud har solgt så mange værdibeviser, kan der først bestilles tid fra 2. maj 2013 til tider i september, oktober og november.


Information

 • Åbningstider:
  Man-tirs lukket
  Ons 9-20
  Tors & fre: 14-20
  Lør 9-17.30
  Søn 9-15.30
 • Hjemmeside: www.jagttegnsundervisning.com
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Jagttegnsundervisning
CVR: 26390028

Adresse

Godthåbsvej 27
2000 Frederiksberg
 • Peter Belcic
  Københavns Flugtskytteklub
  Selinevej 9
  København S
  info@Jagttegnsundervisning.com
  www.jagttegnsundervisning.com
Vælg variation
Vælg variation