Aspecy_Hechman_001.JPG
Aspecy_Hechman_002.JPG.jpg
Aspecy_Hechman_003.JPG
Aspecy_Hechman_005.jpg
Aspecy_Hechman_006.JPG
Aspecy_Hechman_007.jpg
Aspecy_Hechman_008.JPG
Aspecy_Hechman_009.JPG

5 timers Mindfulness- & Body-SDS-workshop til dig

599,- / 1.250,-
 • 52% rabat
 • Slutter om

Kom på 5 timers TUNED Mindfulness- & Body SDS-workshop og få øget energi, nærvær og fokus. De succesfulde kurser udbydes hos Aspecht+Hegtmann i KBH N

Vær tilstede i dit liv

Journalist: Rose Maria Værnet

Fotograf: Kim Bjærre

Makkerparret Anne Specht og Anne Hegtmann må næsten få røde ører, når de læser deres kursisters lutter rosende ord. De beskrives som autentiske menneskekendere med kompromisløst nærvær, nysgerrighed og generøsitet, som med deres faglige kompetence og lettilgængelige værktøjer formår at motivere og skabe reel positiv forandring. Og læser man det interview om Mindfulness-kurset, som Downtown lavede med dem i deres lyse tag-atelier på toppen af nummer 25 på Bispevej, er det samme positive adjektiver, der kommer én til sinde.  

I denne omgang tilbyder de dig 5 timers TUNED workshop, hvor du lærer værktøjer fra både mindfulness og Body-SDS. Her introduceres mindfulness fra en anderledes kant, så workshoppen både kan fungere som en overbygning til deres tidligere kurser eller som et kursus for nyinteresserede. 

På workshoppen giver Anne og Anne en introduktion til mindfulness, og du får lejlighed til at arbejde med ét af de første syv mindfulness-principper, ’Beginner’s mind’, i forhold til dig selv og din hverdag. Du lærer at være aktivt tilstedeværende og fordybet og får redskaber til at øge din energi og dit nærvær.

Den virksomme Body SDS-træning tager 1 ½ time af programmet og sammensættes af dels stillestående øvelser, der opbygger kroppens fundament nedefra og op med ledtræning og ledcentrering, mere legende, energiske øvelser og dybe udstræknings- og sammentrækningsøvelser.

Det efterfølgende oplæg om mind/body-opmærksomheden og forståelsen af kroppens kobling til tankeaktivitet gør dig opmærksom på, hvordan din hjerne aktiveres under stress – og hvordan en trænet opmærksomhed på både krop og sind kan påvirke udviklingen af plastiske neurale netværk.

Du introduceres til meditationsøvelser som metode og princip til at opnå mindfulness og kan selvfølgelig til slut tage alle dine redskaber og værktøjer med dig hjem, så dit øgede nærvær, fokus og energi kan blive lige så tilstedeværende som dig selv.

Du tilmelder dig på hjemmesiden www.aspecht-hegtmann.dk og kan vælge imellem de tre datoer:

- Lørdag den 9. juni 2012 klokken 13.30-18.30

- Søndag den 10. juni 2012 klokken 13.30-18.30

- Mandag den 13. august 2012 klokken 17-22

Betingelser

 • Kan indløses fra 25.05.2012 til 03.08.2012.
 • Tilmelding sker via hjemmesiden senest 10 dage før kursets start: http://aspecht-hegtmann.dk/tilmelding
 • Du kan vælge imellem følgende dage:
  Lørdag den 9. juni 2012 klokken 13.30-18.30
  Søndag den 10. juni 2012 klokken 13.30-18.30
  Mandag den 13. august 2012 klokken 17-22
 • Hvis du bliver forhindret til en aftale, skal du melde afbud senest 24 timer før på tlf. 22 12 55 50 eller 31 31 86 57. 
 • Ved udeblivelse eller for sent afbud er aspecht + hegtmann berettiget til at indløse dit værdibevis uden brug.


Information

 • Hjemmeside: www.aspecht-hegtmann.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

“Anne Specht og Anne Hegtmann har i en årrække været tilknyttet mit firma som konsulenter. De er fagligt stærke indenfor hvert deres område og besidder begge en usædvanlig høj grad af etik og autenticitet. De er professionelle, men kompromisløst nærværende. Menneskekendere, men med øje på forretningen. De møder andre med generøsitet, nysgerrighed og villighed til at eksperimentere og udfordre vanerne.  Jeg giver makkerparret mine varmeste anbefalinger. “

- Charlotte Mandrup, Ejer af Mandrup’s

"Jeg har længe været nysgerrig på hvad Mindfullness er for noget og hvad jeg kan bruge det til i min hverdag. Det ved jeg nu. Efter 3 timers intensiv introduktion til Mindfullness fik jeg et rigtig godt indblik i konceptet. Jeg oplevede en dyb faglig kompetence der blev omsat til masser af konkrete værktøjer, altsammen på en let og engagerende facon. I den efterfølgende uge har jeg taget værktøjerne i brug og oplevet hvordan min familie og jeg kan komme igennem hverdagen med lidt færre konflikter både imellem os og i os selv. Jeg kan virkelig anbefale dette kursus for dem, der ønsker at gøre noget godt for sig selv og deres nærmeste."

- Mia Mikkelsen, Jordemoder og mor til 3

“På en forårsdag i april prøvede jeg aspecht+hegtmanns TUNED workshop. Det var en dag med 100% velvære for krop og sjæl, i skønne omgivelser i et lyst og åbent lokale. Ren forkælelse og en introduktion til forskellige værktøjer, der kan være med til at gøre ens hverdag mere positiv. Anne og Anne’s professionelle, men samtidig meget nærværende undervisning, kombineret med øvelser, var med til, at jeg virkelig synes, at man fik nogle nyttige og brugbare værktøjer med hjem. Jeg kan kun opfordre alle til at rive en dag ud af kalenderen og forære sig selv denne fantastiske oplevelse, som man kan leve højt på længe.”

- Kursist Karin Guttorm, Senior Program and Project Manager

“Jeg kender Anne Hegtmann fra et Mindfulness forløb, hvor jeg, takket være Annes fantastiske personlighed, fik inspiration og disciplin til at træde ind i den verden af ro, som daglig Mindfulness praksis giver. Da jeg senere havde problemer med at holde fast i min praksis, benyttede jeg Anne som inspirator og var straks tilbage igen. Det har været en stor gave for mig, og jeg kan give mine bedste anbefalinger til Anne”

- Pia Thorkilgaard, projektleder, ALK-Abelló.

Aftalepart

Aspecht + Hegtmann
CVR: 32241514

Adresse

Bispevej 25
2400 Kbh
 • Aspecht + Hegtmann
  Bispevej 25
  2400 København NV
Vælg variation
Vælg variation