Boogie_001.jpg
Boogie_02.jpg
Boogie_003.jpg
Boogie_04.jpg
Boogie_05.jpg

5 forskellige iPhone-accessories fra Boogiedirect.dk

179,- / 359,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Få fingrene i 5 handy iPhone-accessories fra Boogiedirect.dk – hvis du er som os på Downtown-redaktionen, har du sikkert smidt dem væk

iPhone-accessories til os og jer

Journalist: Rose Maria Værnet

I et dødsenstæt løb med fællesmail-overskriften ”Så er der kage” ligger frasen ”Nogen, der har en iPhone-oplader, jeg må låne?!” På vores travle Downtown-kontor af selvprofilerede Apple-elskere og sukkertrængende skabsoverspisere forsvinder iPhone-tilbehøret lige så hurtigt som Christianshavnertærten fra Lagkagehuset.

Og med mindre vi er enestående her i firmaet, har den to år gamle onlineshop Boogiedirect.dk måske fat i den lange ende, når de sender props ud til forvirrede iPhone-hoveder med dagens tilbud på en hel omgang iPhone-accessories.

Vi får både standardtilbehøret i form af en USB data-/opladerkabel med en 220V flad USB-oplader og headset-høretelefoner i hvid og en særlig 12V USB-lader til bilen samt to skærmfolier, som kan sættes på forsiden af iPhonen. Den tynde folie er gennemsigtigt og lægger sig i et næsten usynligt, beskyttende lag på skærmen.

Og fra den dag levede Downtown-redaktionen mangelløst til deres dages ende – eller ugen ud i det mindste.

iPhone-accessory-pakken skal afhentes i Downtown Drop Point fra den 1. juni 2012.

Betingelser

 • Kan indløses fra 01.06.2012 til 29.06.2012.
 • Afhent dine iPhone-accessories i Downtown Drop Point fra den 1. juni 2012.
 • Max. 695 værdibeviser til salg.


Information

 • Hjemmeside: www.boogiedirect.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Boogiedirect.dk
CVR: 32888003

Adresse

Stenløkke 2
6400 Sønderborg
 • Boogiedirect.dk
  Downtown Drop Point
  Trommesalen 7, st.
  1614 København
Vælg variation
Vælg variation