50% på 2 frisklavede milkshakes fra Din Nye Ven i Kbh. K

Byens bedste ven

Frederik Plum

Din Nye Ven er kendt som centrums hyggeligeste café/bar, fordi de alt hvad de serverer, er lavet med kærlighed. Dagens Tilbud giver 50% på 2 kølige og lækre milkshakes hos Din Nye Ven. De kan drikkes hos Din Nye Ven eller tages med som to-go.

Din Nye Ven er en lille oase i indre by. Her kan du få en pause fra Strøgets tempo og tage en slapper, som var du hjemme i din egen dagligstue. Konceptet bag baren er meget simpelt. Folkene bag ville lave et gå-ud-sted, der var så hyggeligt, at det føles 'som at komme hjem til en ven'. Derfor navnet, Din Nye Ven.

"Om dagen er det en café og om aftenen er det en bar. Desuden er det et galleri og den sidste onsdag i måneden, er det et spillested. Så det er lidt en legeplads, hvor vi prøver at lave de ting, som vi selv gerne vil have, når vi går ud." fortæller Maja, og afslutter: "Og så er det jo et ret anderledes sted i forhold til resten af indre by. Vi er det sted der har mest kant, og vil gerne være den hyggelige stue i indre by. Et sted hvor du drikker din eftermiddags-kaffe eller din aftenbajer."

Tanken om, at det skal være så lige til, at de fire igangsættere selv ville bruge stedet, skinner igennem på menukortet. Du kan for eksempel ikke få en enkelt latte, men kun dobbelt. For sådan ville de fire igangsættere selv have det, hvis de gik ud. Desuden er der øko-kaffe, øko-øl eller øko-vand to-go, så du kan flanere rundt i indre by, med velsmagende drikkevarer.

Program for Din Nye Ven:

Fre 16/7

Likemind (kl. 8) og Hoppeborgen (kl. 22): Kom til Likemind, mød alle dem du ikke vidste, du gerne ville kende, og få gode idéer over morgenkaffen. Om aftenen er der Hoppeborgen, der bygger med beats, rifs og bas.

Lør 17/7:

Here Comes Trouble (kl. 21): Are you looking at me?! Here Comes Trouble! Knipsbart, røvballet smadder.

Tirs 20/7:

Bat&Bajer (kl. 14): Drøn Rundt-Om-Bordet med Bat&Bajer. (Næsten) ligesom dengang i fritteren.

Fre 23/7:

Garagen fra Rust (kl. 21): Onsdag på en fredag: Garagen fra Rust, rykker ind i vennens gemakker.

Betingelser

  • Kan indløses fra 15.07.2010 til 13.10.2010.

Kan tages med som To-Go.

Din Nye Ven holder åbent hele sommeren.

Der laves ikke milkshakes efter kl. 23.00Information

Åbningstider:

Man-ons 15.00 - 24.00

Tor-Lør 15.00 - 02.00

www.dinnyeven.dk

 

Anmeldelser

AOK

"Den kombinerede bar, spillested og café Din Nye Ven kan hurtigt blive en god gammel bekendt med sin afslappede dagligstue-stemning."

Set på AOK

mitkbh.dk

"Din Nye Ven er et fantastisk hyggeligt sted, med gode og enkle drinks (...)"

Set på mitkbh.dk

Aftalepart

Din Nye Ven 2
CVR: ??

Adresse

Sankt Pederstræde 34
KBH K
  • Din Nye Ven 2
    Din Nye Ven
    Sankt Peders Stræde 34
    1453 Kbh. K
Vælg variation
Vælg variation