CasparF_001.jpg
CasparF_002.jpg
CasparF_003.jpg

45 min. fysioterapeutisk behandling hos Casparf.dk

199,- / 450,-
 • 56% rabat
 • Slutter om

Forær din krop 45 minutters udbedrende fysioterapeutisk undersøgelse & behandling hos Casparf.dk - og kom dine smerter til livs hurtigt og effektivt

Grundig helhedsbehandling hos Casparf.dk

Journalist: Durita Dybczak

Stillesiddende arbejde, hårdt haveslid eller en forkert hovedpude? Årsagerne til skader eller spændinger i kroppen kan være mange, og nu kan du få bugt med ubehaget med 45 minutters professionel fysioterapeutisk undersøgelse og behandling hos Casparf.dk.

Klinikken er drevet af fysioterapeut og akupunktør Caspar Frausing, som understreger vigtigheden i at komme til bunds i klienternes ubalance i kroppen. Målet er at korrigere for en forkert kropsholdning og dermed give øget funktionalitet og velvære: "Vi kigger ikke kun på symptomerne, men på den større helhed," fortæller Caspar Frausing.

Med klienter i alle aldre og med mange forskelligartede problemer, er Caspar vant til at tage udgangspunkt i den enkelte. Flere har smerter i lænd og nakke på grund af stillesiddende arbejde, men klinikken hjælper også folk med eftervirkninger af blodpropper, migræne, sportsskader, allergi, piskesmæld, gigt og andre former for behandlingskrævende tilstande.

Din fysioterapeutiske behandling vil bestå af en grundig analyse og undersøgelse og derefter effektiv manuel behandling, øvelser og rådgivning. For at øge dit udbytte på længere sigt, er det centralt at få ændret de faktorer, som skaber problemet i første omgang. Caspar lægger derfor fokus på arbejdsstillinger og belastninger i din hverdag og vejleder dig til øvelser, som du kan tage med hjem.

Så kom ind til klinikken casparf.dk og få repareret skader eller få løsnet op for spændinger i kroppen og tag større funktionalitet og tilfredshed med hjem i din hverdag.

Betingelser

 • Kan indløses fra 25.05.2012 til 01.09.2012.
 • Book online på hjemmesiden casparf.dk under ydelsen ”1. konsultation,” og oplys her dit Downtown-referencenummer. Afbud skal ske senest 24 timer forinden, da værdibeviset ellers kan inddrages.
 • Max. 1 værdibevis pr. person


Information

 • Åbningstider:
  Man & Ons: 8.30-15.30
  Tor: 12-15.30
  Fre: 8.30-15
 • Hjemmeside: www.casparf.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

”Jeg har efter 1 ½ års træning med en anden fysioterapeut og konstant hovedpine endelig fået livskvaliteterne igen. Jeg hørte om Caspar Frausing via mit fitness center og var til et af hans foredrag om hovedpine. Det gav mig en helt anden indgangsvinkel på problemet og jeg startede med behandling med fysioterapi og akupunktur en gang om ugen hos Caspar, kombineret med nogle timers undervisning i kropsholdning.

Jeg har fundet en løsning der fungerer for mig og jeg går nu til behandling mindre end 1 gang om måneden, jeg spiser ikke nogen form for medicin, og min hovedpine er væk. Det er meget vigtigt at lære at lave om på sine dårlige vaner som man har bygget op gennem årene, og få det rettet op på den dårlige holdning.”

( 21/2-2012 Tine )  

“Efter adskillige blodpropper i hjernen med efterfølgende skader i bevægeapparatet, og en hofteoperation, havde jeg behov for en fysioterapeut og fik anbefalet Caspar. Skaderne blev taget under behandling af Caspars kyndige hænder og med øvelser under omhyggelig vejledning og flere behandlinger, har jeg på det nærmeste overvundet mine skavanker og lever næsten som før.”

(5/9-2010 Birte Laursen)

Aftalepart

Lopperiet DUPLICATE
CVR: 30147529

Adresse

Batzkes Bakke 29
3400 Hillerød
 • Lopperiet DUPLICATE
  Ålekistevej 166
  2720 Vanløse
Vælg variation
Vælg variation