Pilo_001.jpg
Pilo_002.jpg
Pilo_003.jpg
Pilo_004.jpg
Pilo_005.jpg
Pilo_006.jpg

Shellac + pleje af hænder og fødder hos by PILO

325,- / 650,-
Udsolgt
 • 50% rabat
 • Slutter om

Få 1 holdbar shellac-behandling af hænder & fødder hos negletekniker Stefanie Barrera i Indre By. Vælg mellem fransk manicure eller 30 smukke farver

Perfektion til finger- og tåspidserne

Journalist: Cecilie Wendt Kofoed

Fotograf: Paw Ager

Vi kender alle sammen til det at have flossede, porøse negle med afskallet neglelak. Men med en Shellac-neglebehandling hos by Pilo kan du få velplejede negle og smukke hænder og fødder til både fest, men også til hverdag. Undgå ridser, mærker og afskalninger og giv den som overskudsmenneske – hver dag. 

Shellac fra CND er den første hybridlak med UV3-teknologi. Det er en kombination af neglelak og gelé, så du får alle fordelene ved geléen, men bibeholder det lette fra almindelig neglelak. Shellac giver flot glans og er 100 % tør, når du forlader klinikken. Du undgår ridser, mærker og afskalninger, og får samtidig flotte og stærke, velplejede negle. 

Allergivenlighed er også på Shellacs plusliste, for det indeholder ikke stoffer som formaldehyd, formaldehyd resin, toluen og dibutyl phtalater. Shellac holder i minimum 14 dage, så du undgår konstant at skulle holde dine negle ved lige. 

Din behandling indeholder:

- Ordning af neglebånd og filing og polering af negle

- Shellac på finger- og tånegle med valgfri farve

- Afsluttende olie og lotion

Hos by Pilo har du frit valg på alle hylder blandt hele Shellac-seriens mange flotte farver. Som en ekstra ting kan du vælge at få glimmer i lakken, få 2 farver blandet sammen eller få effektfarver. Dette koster 50 kr. ekstra for enten hænder eller fødder og skal blot nævnes ved booking.

Rigtig god og farverig fornøjelse!

Betingelser

 • Kan indløses fra 24.05.2012 til 24.08.2012.
 • Max. 150 værdibeviser til salg.
 • Max. 1 værdibevis pr. person.
 • Der skal bookes tid på tlf. 28927507
 • Som en ekstra ting kan du vælge at få glimmer i lakken, få 2 farver blandet sammen eller få effektfarver. Dette koster 50 kr. ekstra for enten hænder eller fødder og skal blot nævnes ved booking.


Information

 • Åbningstider:
  Man-tir: 10-18
  Ons: 10-17
  Tor:10-19
  Fre: 10-18
  Lør: 08-14
 • Hjemmeside: www.bypilo.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

By PILO
CVR: 31543398

Adresse

Niels Hemmingsensgade 6
1153 KBH K
 • By PILO
  Niels Hemmingsensgade 6, st.
  1153 København K
Vælg variation
Vælg variation