Gold_Pantera_001.jpg
Gold_pantera_002.jpg
Gold_Pantera_003.jpg
Gold_Pantera_004.jpg
Gold_Pantera_005.jpg
Gold_Pantera_006.jpg

1 ½ times luksus-dameklip med hårkur og styling

399,- / 1.100,-
 • 64% rabat
 • Slutter om

Få 1 ½ times luksusklip med dybdegående hovedbundsmassage og hårkur fra det eksklusive japanske mærke Shu Uemura

Gør dine lokker sunde og sommerklar

Journalist: Rose Maria Værnet & Ditte Marie Krømmelbein

Fotograf: Kim Bjærre

Gold Pantera ligger på Strandvejen i Hellerup, og når du træder indendørs fra varme fortove og lune husfacader, kan du ikke undgå at mærke magien bare en smule. Salonens højloftede gemakker er møbleret i elegant rokokostil med bløde støvgrønne lænestole, guldindfattede spejle og interiør pyntet med snørklede træskæringer og asymmetriske ornamenter.

Makeup-artist og stylist Irina De med det varme smil og russiske islæt har haft stor succes både i den internationale arena og i Danmark, hvor hun netop har været skønhedsekspert i programmet 'Mig og min mor' på Kanal4. Med sin nye salon har hun samlet et topprofessionelt team, der tager sig kærligt og kyndigt af dit hår. Du forkæles med de aller bedste produkter fra Shu Uemura, som bruges af de dygtigste hårstylister verden over, og klippes med største ekspertise.  Produkterne fra Shu Uemura beskytter håret mod udtørring fra solens stråler og giver det samtidig intens næring, så dit hår bliver sundt og skinnende.

Hos Gold Pantera tager de altid udgangspunkt i dit hårs kvaliteter og dine personlige ønsker. Undervejs i behandlingen kan du spørge til råd og tips, som de kyndige frisører gavmildt deler ud af. Der tales engelsk, russisk og dansk i salonen.

Betingelser

 • Kan indløses fra 24.05.2012 til 22.08.2012.
 • Booking skal ske på tlf. 21 74 55 10 eller 32 10 50 80. Du skal oplyse dit referencenummer ved tidsbestilling.
 • Hvis du bliver forhindret i at møde op til din behandling, bedes du aflyse denne senest 24 timer før pr tlf. af hensyn til salonens planlægning, ellers er salonen berettiget til at indløse dit værdibevis. 


Information

 • Åbningstider:
  Man-fre: 10-18
  Lør: 10-14
 • Hjemmeside: www.goldpantera.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Beauty Salon Gold Pantera
CVR: 33 62 83 23

Adresse

Strandvejen 142
2900 Hellerup
 • Beauty Salon Gold Pantera
  Strandvejen 142
  2900 Hellerup
Vælg variation
Vælg variation