sus_001.JPG
sus_002.JPG
susu_003.jpg

Halv pris på 80 minutters afspænding og afstressende healings-massage af hele kroppen hos Vitalterapeuten

375,- / 750,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Halv pris på 80 minutters afspænding og afstressende healings-massage af hele kroppen hos Vitalterapeuten

Få massage af krop og sind med healings-massage hos Vitalterapeuten

Skribent: Linea Sanderbo

Foto: Kim Bjærre

Har du brug for et skud energi i det kolde vintervejr? Og har du lyst til at opleve en behandling, der omsorgsfuldt og effektivt påvirker krop og sind? Prøv en behagelig og dybdegående healings-massage af hele kroppen hos Vitalterapeuten.

Giv dig selv en pause og oplev en effektiv behandling til at stilne sindet og afspænde kroppen. Så læn dig tilbage og nyd den helhedsorienterede healings-massage hos Vitalterapeuten. Behandlingen bevæger sig fra toppen af hovedbunden og helt ned til fødderne. Med over 10 års erfaring som behandler finder healings- og fysiurgisk massør Susanne Dreyer Olsson omsorgsfuldt frem til dine usunde spændinger og ophobede oplevelser i kroppen, som tynger dig i din hverdag. Nogle mennesker oplever, at healings-massage åbner op for følelser og fortrængte oplevelser, som kan være årsagen til spændingerne i kroppen.

Hos Vitalterapeuten er du i centrum og behandlingen er individuel. Efter ønske sørger behagelig og rolig baggrundsmusik for den ultimative afstressende behandling, imens du ligger på et varmetæppe på briksen. Med lange blide tryk og stræk hjælper Susanne Dreyer Olsson dig og din krop til at slippe af med spændinger og stress.

Behandlingen starter med en samtale, hvor du og Susanne finder frem til, hvor fokus skal være. Måske har du en ubearbejdet oplevelse, en blokering i sindet du har brug for at give slip på, eller måske har du brug for effektiv afspænding af kroppen til øget velvære. Hos Vitalterapeuten vil du finde din indre ro og balance igen.

Betingelser

  • Kan indløses fra 12.01.2011 til 11.06.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 240 værdibeviser til salg.

Tidsbestilling påkrævet.

Bestil tid på tlf: 23818369Information

Åbningstider og hjemmeside:

Klinikken er åben efter aftale. Ring for aftale på tlf: 23818369

www.bodycareness.dk

Aftalepart

Vitalterapeuten
CVR: ??
  • Vitalterapeuten
    Vitalterapeuten
    Godthåbsvej 168
    2000 Frederiksberg
Vælg variation
Vælg variation