the_001.jpg
the_003.jpg
the_002.jpg

2 for 1 på stor lækker stor brunchbuffet hos The Munchies på Frederiksberg

89,- / 178,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Halv pris på lækker brunchbuffet for 2 personer hos charmerende og hyggelige The Munchies på Frederiksberg

Get the munchies

Skribent: Maria Jacobsen

Foto: Kim Bjærre

The Munchies er en hyggelig café og cocktailbar på Frederiksberg, der for første gang slog dørene op i august 2010. Caféen har en fantastisk beliggenhed lige ved siden af Radiohuset, DRs gamle hovedsæde, overfor koncert- og udstillingsbygningen Forum - og kun et stenkast fra søerne. Med denne placering er The Munchies utrolig attraktiv både i dag- og aftentimerne.

Du bydes indenfor i de flotte nyistandsatte lokaler med højt til loftet, hvor høfligt og smilende personale står klar til at betjene dig. Indretningen er udført i klassisk caféstil med dejlige bløde læderbænke, grafiske puder, små caféstole, puffer og fine små borde, I kan sidde og hygge om. Der er desuden et lille sofahjørne i bedste Friends-stil, hvor du og dine venner kan sidde og hygge Jer i denne kolde tid. De gennemgående farver i indretningen er koksgrå, hvid og orange, hvilket spiller rigtig godt sammen og giver kant i forhold til mange andre caféer.

The Munchies er mere end kun en café. Hver lørdag har de et dj-koncept, der fungerer på den måde, at du som upcomming dj kan komme og øve dig, prøve din musik af og hygge med dine venner. The Munchies stiller udstyr til rådighed og lidt vådt til ganen.

På væggene hænger der flot kunst, der skaber et godt farverigt spil til lokalets tre grundfarver. Alle værkerne skiftes ud en gang om måneden, og er med til at give cafeen et nyt og spændende look, så du aldrig bliver trær af at komme igen.

Lad dig bare friste af lækkerierne og stemningen på The Munchies - og lad disse være en ideel start på dagen, sammen med en du holder af.

Betingelser

  • Kan indløses fra 12.01.2011 til 12.07.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 1500 værdibeviser til salg.

Kan indløses lørdage og søndage.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Søndag - torsdag: 08.00 - 24.00

Fredag - lørdag: 09.00 - 02.00

www.themunchies.dk

Anmeldelser

AOK

"Super burger på frederiksberg - the munchies er en hyggelig cafe med et traditionalt cafekort med enkelte spændende indslag som salat med oksefilet og casewnødder".

Set på www.aok.dk

Aftalepart

The Munchies
CVR: ??
  • The Munchies
    The Munchies
    Rosenørns Allé 32
    1970 Frederiksberg C
Vælg variation
Vælg variation