LiseHaaring__001.JPG
LiseHaaring__002.JPG
LiseHaaring__003.JPG
LiseHaaring__004.JPG

Prøv 45 min. clairvoyant rådgivning v. Lise Harring

299,- / 747,-
 • 60% rabat
 • Slutter om

Trænger du til et kærligt skub til at komme videre i dit liv? Få 45 minutters clairvoyant rådgivning hos Lise Harring på Østerbro

Klarsyn & Svimmelhed

Journalist: Rose Maria Værnet

Fotograf: Kim Bjærre

Lise beder mig om et par minutter til at kanalisere kontakt til mig og mine åndelige budbringere. Imens trækker jeg stille vejret til hendes blide musik og finder ro ved det blide lysindfald, den smukke stuk i loftet og de blomstrende orkidéer i vindueskarmen. Jeg har aldrig prøvet clairvoyance før, og selvom jeg kan klassificeres som skeptiker, forsøger jeg at give slip på min rationelle hjerne og for en gangs skyld tro. Jeg bliver svimmel, og det bliver jeg næsten aldrig.

”Du har været igennem stærk følelsesmæssig turbulens,” indleder Lise, og jeg holder vejret med blanke øjne, mens hun videre beskriver følelser, venskaber og aspirationer i min fortid, min nutid og min fremtid. Det er som om hun virkelig læser mit indre. ”Er du svimmel?” spørger hun nu, og jeg nikker, ”…for jeg kan mærke, at jeg er lidt svimmel,” fortsætter hun.

Hun mærker det, jeg mærker, og jeg mærker, at jeg tror på det. Og det var også det, hun fortalte mig inden min session. At den evne, som hun har haft og udviklet siden barndommen, er en særligt skærpet intuition, som gør hende i stand til at videregive budskaber fra det åndelige og hinsides – ledetråde til alt fra personlige problemer, parforhold, arbejdsliv eller venskaber. Det eneste, hun ikke kommer ind på, er sygdom og død. ”For det er nu og her vi ønsker at leve og få det bedste ud af livet,” som Lise siger.

Sætning efter sætning udfolder hun min følelsesmæssige tilstand og vejleder mig i, hvordan jeg kan forvalte min tilværelse, men giver mig også praktiske redskaber til, hvordan jeg kan bringe min krop i ro og åbne den, så sindet følger med. Jeg tager imod det hele, og gemmer på det, jeg føler passer helt på mig.

Jeg går fra min 45 minutter lange clairvoyance med følelsen af, at der virkelig er mere mellem himmel og jord. Måske forsvinder følelsen igen, når jeg vender tilbage til min kalenderslaviske hverdag, men mens jeg sidder i solen på min altan og skribler min oplevelse ned, er jeg overbevist om, at der er en smule mere klarsyn i mit liv.

Betingelser

 • Kan indløses fra 23.05.2012 til 21.08.2012.
 • Bestil tid på 21 79 16 79. Afbud skal ske senest 24 timer før, og værdibeviset indløses ved udeblivelse. Der kan ikke spørges ind til død eller sygdom under clairvoyancen.
 • Max. 2 værdibeviser pr. person.


Information

 • Åbningstider: Efter aftale.
 • Hjemmeside: www.cl-h.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Lise Harring
CVR: 12382154
 • Lise Harring
  Bergensgade 3, st.th.
  2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation