Cleansing Lotion & Moisturizer fra Danish Skin Care

219,- / 449,-
 • 51% rabat
 • Slutter om

Anmelderroste Danish Skin Care står bag en nærende, parfumefri hudplejeserie. Du får 1 renselotion + 1 fugtighedscreme, og tilbuddet er inkl. fragt

Mads Timmermanns kamp for bedre hud

Journalist: Laura Lindskov Jensen & Wendy Beekhuis

Danish Skin Cares ophavsmand, Mads Timmermann, døjede som ung med dårlig hud. Ungdomsårene med acne og mange forskellige cremer fik ham til at interessere sig for hudpleje. Nu har han udviklet en enkel hudplejeserie uden parfume og farvestoffer, men med gode antioxidanter og effektive anti-inflammatoriske og cellereparerende ingredienser.

Hans anmelderroste hudplejeserie er god til behandling af alt fra akne til sart hud, solskader, misfarvninger, fedtet hud, tør hud, hudorme og tegn på ældning. De enkle, milde og effektive hudplejeprodukter er skabt til at holde huden glat, sund og i perfekt balance.

Hudplejesættet består af 2 produkter: 

1. Cleansing Lotion (100 ml.) – en lækker, ikke udtørrende renselotion. Kan bruges af alle hudtyper, men cleansing lotion er især god til meget tør hud. Den fugtgivende renselotion glider over huden, mens den renser og fjerner makeup uden at udtørre eller irritere. Holder tør hud smidig under hele renseprocessen, mens den forbedrer hudens blødhed og tilfører fugt.

2. Moisturizer Oily Skin (30 ml.) – især god til fedtet/kombineret hud. Trænger hurtigt ind og har en matterende effekt uden at udtørre. Antioxidanter, beroligende og cellereparerende ingredienser arbejder for at huden, mens fugtighedsbevarende ingredienser forebygger fugttab og holder huden sund. Med en let konsistens efterlades huden silkeagtig og mat. Produktet er så mildt, at det også kan fungere som øjencreme.

Du kan se både produkterne og Mads Timmermann omtalt på blandt andet TV2 Go's hjemmeside, Østrogen.dk samt i Alt for damerne og Femina. Læs desuden alle de gode anbefalinger her på hans hjemmeside.

Betingelser

 • Kan indløses fra 23.05.2012 til 21.08.2012.
 • For bestilling send en mail til downtown@danishskincare.dk og oplys din leveringsadresse og dit Downtown-referencenummer.
 • Fragt på 69 kr. er inkluderet i prisen.


Information

 • Hjemmeside: www.danishskincare.dk
 • Telefon: 30 116 116
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

”Jeg er 38 år og har haft problemer med uren hud siden teenageårene (det ligger til familien). Jeg har prøvet næsten alt uden resultat og var skeptisk til start, men produkterne fra Danish Skincare har virkelig gjort underværker for min hud!!”

”Det er simpelt og virker rart for huden. Det er let at fragte rundt, og kan virkelig anbefales. Jeg reagerer ret voldsomt overfor renseprodukter der eventuelt indeholder for meget parfume, med Danish Skincare kan jeg for første gang mærke at min hud bliver renset samtidig med at min hud kan slappe af.”

- Set på trustpilot.dk

Aftalepart

Danish Skin Care
CVR: 31 12 70 92
 • Danish Skin Care
  downtown@danishskincare.dk
  www.danishskincare.dk
Vælg variation
Vælg variation