joe_s_001.JPG
joe_s_002.jpg
joe_s_004.JPG
joe_s_005.jpg
joe_s_006.JPG
joe_s_007.JPG
joe_s_008.JPG

Få 3 måneders fri boksetræning hos Joe’s

249,- / 930,-
 • 73% rabat
 • Slutter om

Få 3 måneders fri boksetræning hos Joe’s Boxing Gym, og oplev en effektiv og hård træningsform i helt unikke rammer. Der er hold både morgen og aften

Slank uden bank

Journalist: Julie Vibe Michelsen

Fotograf: Kim Bjærre

Først varmer I kroppen op i 20 minutter. Herefter træner I sandsæk, sjipper, laver armstrækkere, benbøjninger, reaktionsøvelser, mave- og rygøvelser, vægttræning og meget mere. Og puha – jeg må indrømme, at det var temmelig hårdt for mig, som ikke er i så god form. Heldigvis kunne jeg springe et par trin over, uden at nogen kiggede skævt til mig. Til slut strækker I ud i 15 minutter. Det hele varer i alt 90 minutter, og du går derfra med en herlig følelse i hele kroppen.

Træningsformen er langt hen ad vejen den sammen som professionelle boksere går igennem. Det er hårdt, men godt, fordi alle muskler i kroppen kommer på arbejde. Joe's Boxing Gyms motionsboksetræning er tilrettelagt i samarbejde med deres to tilknyttede fysioterapeuter, og derfor er alle uhensigtsmæssige øvelser pillet fra. Derudover er der særlige teknikhold, der især er til dig, der overvejer bokse-sparring.

”Jeg har overtaget stedet fra Joe, som var berygtet for at kunne huske alle medlemmer. Selv deres efternavn og medlemsnummer huskede han, og den personlige og hyggelige stemning lever i bedste velgående,” forklarer Henrik ”Gregers” Hansen stolt.

Joe’s ligger i det rå, men på sin egen måde charmerende, Nordvestkvarter blandt autolakerere, frisører og pizzeriaer. Medlemmer i alle aldre og fra begge køn kommer og deler glæden ved den effektive træning, forklarer Gregers. 

Gregers, der også selv er bokseinstruktør, har desuden planer om at udvide holdene og blandt andet oprette et motorik-hold kun for småbørn i alderen 3-6 år. 

Og der er vitterligt plads til alle hos Joe’s, forklarer Gregers: ”Hvis du kun kan slå en gang, så er det fint, og hvis du kan 100 gange, så gør du det. Folk er ikke niveauinddelt, og det gør også, at de snakker mere sammen og er gode til at hjælpe hinanden,” slutter den muntre instruktør og indehaver.

Betingelser

 • Kan indløses fra 23.05.2012 til 21.08.2012.
 • Max. 400 værdibeviser til salg. Max. 1 pr person.
 • Spørgsmål vedrørende træningen, holdene og medlemsskabet rettes til Joe’s Boxing Gym på mail joesboxinggym@yahoo.dk eller tlf. 38 10 27 28.
 • Der er træning mandag-torsdag kl. 6, 16.30, 18 & 19.30 samt fredag kl. 16.30, lørdag kl. 11 og søndag kl. 11.
 • Tilmelding sker ved personligt fremmøde, telefonisk eller via mail.


Information

 • Åbningstider:
  Der er træning mandag-torsdag kl. 6, 16.30, 18 & 19.30 samt fredag kl. 16.30, lørdag kl. 11 og søndag kl. 11.
  Telefonen er åben mandag-torsdag kl. 17-19.30.
 • Hjemmeside: www.joesbox.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

”I forhold til et større fitnesscenter, er her mere hyggeligt og intimt. Jeg ser flere privat, som jeg har lært at kende heroppe.”

Set på fri.dk

”Morten Hansen (…) kører et stramt program for sine elever. Glæden ved at bokse er, at du får afreageret samtidig med, at du får rørt kroppen.”

Set på altfordamerne.dk

Aftalepart

Joe’s Boxing Gym
CVR: 33980779

Adresse

Birkedommervej 35, 2
2400 København Nv
 • Joe’s Boxing Gym
  Birkedommervej 35,2
  2400 København NV
Vælg variation
Vælg variation