Sushi_st_001.JPG
Sushi_st_002.JPG
Sushi_st_003.JPG
Sushi_st_004.JPG
Sushi_st_005.JPG
Sushi_st_006.JPG
Sushi_st_007.JPG
Sushi_st_008.JPG

Hent 48 himmelske stykker sushi hos Sushi Øst

195,- / 390,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Oplev det bedste af det bedste hos succesfulde Sushi Øst på Østerbro. Du får 48 himmelske stykker sushi med ingefær og wasabi – lige til at tage med hjem

Sol & sushi

Journalist: Bettina Hansen & Ditte Marie Krømmelbein

Fotograf: Kim Bjærre

Jeg glæder mig til sommer. Til sol fra en skyfri himmel og veninde-picnic i Københavns hyggelige parker med kroket, mousserende vin og sushi en masse. Alle dage, hele sommeren - hvis det altså stod til mig. Så hvorfor ikke tage forskud på glæderne og nyde Sushi Østs indbydende sushimenu under åben himmel med en flaske vin i den ene hånd og to veninder i den anden?

Hos det eksklusive, lille take away-sted Sushi Øst bestræber de sig på, at deres mad både skal være en fryd for øjet og for ganen. Derfor har Sushi Øst også siden juni sidste år været én af de kvalitetsbevidste københavneres fortrukne sushi-dealere. Her finder du altid frisklavet kvalitetssushi.

"Udseende er meget vigtigt - også når det gælder sushi. Jeg går meget op i, at mine kunder får serveret et smukt måltid," fortæller indehaveren, da Downtown fanger hende på telefonen. "Og så er balancen rigtig vigtig. De forskellige ingredienser skal være doseret helt perfekt," fortæller hun om sin tilgang til den japanske nationalspise.

Menuen lyder på 48 velsmagende stykker sushi:

8 California Deluxe Inside Out (surimi, avocado, agurk, mayo, masago orange): 

8 Las Vegas Rolls (tun, avocado, agurk, masago, wasabi)

8 Alaska Rolls (laks, avocado, masago organge) 

8 Ebi Rolls (rejer, avocado)

8 Maki med laks

8 Maki med tun 

Velbekomme!

Betingelser

 • Kan indløses fra 23.05.2012 til 30.09.2012.
 • Ring og bestil på tlf.: 35 42 29 00. Der skal bookes minimum 1 dag i forvejen.


Information

 • Åbningstider:
  Man: 15-21.30
  Tirs: Lukket
  Ons-tors: 15-21.30
  Fre-søn: 11-22
 • Hjemmeside: www.sushiøst.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

Mit nye yndlingssushi-take away sted. Jeg har spist sushi fra dette nyåbnede sushi-sted 3 gange - har bestilt forskellige ting hver gang og alle gange har været en super oplevelse.

(Set på mitKBH.dk)

Jeg bestilte en downtown menu til halv pris og det var super godt. Alt var friskt og havde masser af smag. Det var helt sikkert blandt noget af det bedre sushi, jeg har købt her i byen

(Set på mitKBH.dk)

Aftalepart

Sushi Øst
CVR: 33591365

Adresse

Irmingsgade 7
2100 KBH Ø
 • Sushi Øst
  Irmingersgade 7
  2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation