bakshi_001.jpg
bakshi_002.jpg
bakshi_003.jpg
bakshi_004.jpg
bakshi_005.jpg
bakshi_006.jpg
bakshi_007.jpg

1 times forløsende manuvision-massage på Østerbro

299,- / 600,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Få 1 times forløsende manuvision-massage på Østerbro. Behandlingen løsner op i ryg, lænd & nakke og har vist effektfulde resultater ved smerteproblemer

Mit jævnlige fix

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein

Fotograf: Kim Bjærre

Omid Khodabakhshi kigger ud af døren fra nummer 4, hvor jeg smilende giver ham et kram, da han tager imod mig. Siden jeg prøvede hans behandling første gang for et års tid siden, er jeg kommet jævnligt hos ham. Hans behandlinger afspænder min krop og skaber lethed og velvære. Hans rolige person smitter af på mig, og jeg føler mig altid helt afslappet og rolig under hans behandlinger.

Da jeg er på besøg i dag løsner Omid Khodabakhshi op i mine muskler og led med pulserende bevægelser. Han lægger hænderne på min mave, og mens jeg trækker vejret dybt ind og ånder ud, trykker han ind. Det giver et forløsende stræk i lænden og ned i benet. Sådan fortsætter han fra maven og om i ballerne, ned i benene, ud i armene, op på halsen, på kæberne, tindingerne og hovedbunden. 

Efter en halv time på ryggen bliver jeg bedt om at vende mig om på maven, hvor jeg bliver masseret endnu en halv time. Da behandlingen er slut, er jeg fuldstændig afbalanceret. Min krop taler for sig selv.

Jeg beder altid Omid være særlig opmærksom på min lænd, som tit er øm. Hvis du har specifikke ønsker til behandlingen, kan du også altid gøre opmærksom på det. Omid tilpasser behandlingen individuelt, så du får den behandling, der passer lige til dig, den dag du kommer.

Betingelser

 • Kan indløses fra 22.05.2012 til 22.11.2012.
 • Max. 2 værdibeviser pr. person.
 • Bookning skal ske online på www.manu-bakshi.dk.
 • Hvis du bliver forhindret til en aftale, skal du melde afbud senest 24 timer før på tlf. 51 52 96 20.
 • Ved udeblivelse eller for sent afbud er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis uden brug.


Information

Åbningstider:

Alle dage efter aftale

Hjemmeside

www.manu-bakshi.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

ManuBakshi
CVR: 30777514

Adresse

Collinsgade 4, kld tv
2100 KBH Ø
 • ManuBakshi
  Collinsgade 4 kl. tv.
  2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation