Tinyzone_001.jpg
Tinyzone_002.jpg
Tinyzone_003.jpg

Shop tøj og sager til de små hos Tinyzone.dk

125,- / 250,-
Udsolgt
 • 50% rabat
 • Slutter om

Shop tøj til de små med et gavekort på 250 kr. til Tinyzone.dk, der både fører legesager og børnetøj i mærker som Okker-gokker, Småfolk og Mini A Ture

Tinyzone.dk – nemt og bekvem shopping

Journalist: Pernille Rix Rasmussen og Rose Maria Værnet

Sommeren står for døren, og det betyder på med sommerkjolerne og badetøjet. Hos Tinyzone.dk finder du alt det nyeste inden for tøj, udstyr og underholdning til drenge og piger i alderen 0 – 14 år. Det eneste du skal gøre, er at sætte dig til rette, besøge hjemmesiden og opleve det skønne ved webshopping – tøjet er ikke mere end ét klik væk. 

Tinyzone.dk er stedet, hvis du kender et barn (eller en nybagt forælder), som du vil glæde med en ekstra god gave. Hjemmesiden har børnetøj og børnesko i populære mærker som LEGO WEAR, Småfolk, Okker-gokker, CupCake, Esprit, Danefæ og Mini A Ture. Du finder bl.a. lækre skindfutter, gummistøvler og vans samt undertøj, kjoler, forårs- og sommerjakker, skoletasker og regntøj.

Sådan gør du:

-Du klikker ind på www.tinyzone.dk.

-Du klikker ”Læg i kurv” på de udvalgte produkter du gerne vil have.

-Når du er tilfreds med dit shopping-resultat klikker du ”Gå til kassen/pay”.

-Her vælger du betalingsmetode, og om du vil have dine varer tilsendt eller selv afhente dem hos Tinyzone.dks lager.

-Efterfølgende klikker du ”Fortsæt”, og du vil nu skulle indtaste dine personlige oplysninger, og skrive dit referencenummer i beskedfeltet.

-Herefter vil du skulle bekræfte dit/dine køb og oplysninger, hvorefter du skal indtaste dine betalingsoplysninger, og godkende købet.

-De 250 kroner vil efterfølgende blive fratrukket din ordre. 

Du finder kort sagt alt til babyer, børn og forældre og køber det med bare et klik på hjemmesiden. Du kan vælge selv at hente dine varer på Tinyzone.dks lager eller få dem tilsendt inden for 2-5 hverdage mod et lille gebyr på 39 kroner.

Betingelser

 • Kan indløses fra 21.05.2012 til 04.06.2012.
 • For at indløse dit gavekort, skal du skrive dit referencenummer i kommentarfeltet, hvorefter de 250 kroner fratrækkes manuelt, inden pengene hæves.
 • Gavekortet kan ikke bruges til at betale fragten på 39 kroner med. Der er dog gratis fragt ved køb på over 700 kroner.
 • Kan ikke bruges til i forvejen nedsatte varer.
 • Max. 1 værdibevis pr. person.
 • Max. 100 værdibeviser til salg.


Information

Åbningstider: Man-tor: 09-12 og 14.30-16

Hjemmeside:

www.tinyzone.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

Super hurtig og tilfredsstillende service. Hurtig levering, - nem ombyt, da størrelsen var for stor. Kan varmt anbefale at handle her! - Fiona Hansen

(set på trustpilot.dk)

Aftalepart

Tinyzone.dk
CVR: 26799325

Adresse

bregnevej 15
5220 odense sø
 • Tinyzone.dk
  Bregnevej 15
  5220 Odense SØ
  www.tinyzone.dk
Vælg variation
Vælg variation