Din_Sk_nhed_Ahh_Bra__001.jpg
Din_Sk_nhed_Ahh_Bra__002.jpg
Din_Sk_nhed_Ahh_Bra__003.jpg
Din_Sk_nhed_Ahh_Bra__004.jpg

Støt barmen med 3 x Ahh Bras fra dinskønhed.dk

249,- / 729,-
  • 66% rabat
  • Slutter om

Sig ”ahhh” til din barm! Oplev ultimativ støtte & komfort med en 3-pak af de populære Ahh Bras fra dinskønhed.dk i hvid, sort og beige – inkl. fragt

Aldrig mere bh-tortur

Journalist: Rose Maria Værnet

Alt for ofte kommer vores bh-valg til at stå mellem udseende eller komfort, og når vi nu gerne vil se lækre og velproportionerede ud hen over sommeren, falder valget måske på den traditionelle push-up-bh’s tortur frem for den behagelige sports-bh’s fladmasning af barmen. Med Ahh Bra behøver kan du blive fri for begge onder.

Bh’en ligner og føles nemlig som en sports-bh, men har ikke den uskønne virkning, hvor barmen nærmest presses sammen til ét unibryst. Derimod adskiller, former og løfter den brysterne, så effekten fra den klassiske bh opnås uden stikkende bøjler og stramme stropper.

Ahh Bra er konstrueret i et behageligt materiale bestående af spandex og nylon, som elastisk tilpasser sig din krop, så du kan passe din Ahh Bra, selv hvis du tager på eller taber dig. Det geniale materiale betyder også, at bh’en kan maskinvaskes og tørretumbles uden, at den mister sin form eller farve over tid. 

Du får en pakke med tre bh’er i farverne sort, hvid og beige. Står du mellem to størrelser, anbefaler dinskønhed.dk dig at tage den mindste. Levering hjem til din hoveddør sker inden for 3 uger og er inklusiv i prisen.

Størrelsesguide: 

- S: Bh-størrelse 65-70, tøjstørrelse 34-36

- M: Bh-størrelse 70-75, tøjstørrelse 38-40

- L: Bh-tørrelse 75-80, tøjstørrelse 42-44

- XL: Bh-størrelse 80-85, tøjstørrelse 44-46

- XXL: Bh-størrelse 85-90, tøjstørrelse 46-48

- XXXL: Bh-størrelse 90-95, tøjstørrelse 48-50

Betingelser

  • Kan indløses fra 21.05.2012 til 20.06.2012.
  • Din Ahh Bra 3-pak afsendes inden for 3 uger, og leveringen er inklusiv i tilbuddet. Leveringsadressen indtastes under købet på Downtown. 
  • Alle henvendelser vedrørende produktet, leveringen mv. skal rettes direkte til dinskønhed.dk på hjemmesiden af samme navn.


Information

Køber du via Downtowns iPhone-app skal du hurtigst muligt sende din adresse til adresse@downtown.dk, så du kan få tilsendt produktet.

Hjemmeside:

www.dinskønhed.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

dinskønhed.dk
CVR: 33466927
  • dinskønhed.dk
    www.dinskønhed.dk
Vælg variation
Vælg variation