Bodylounge_008.JPG
Bodylounge_002.JPG
Bodylounge_003.JPG
Bodylounge_004.JPG
Bodylounge_005.JPG
Bodylounge_006.JPG
Bodylounge_007.JPG

Nyd 1 times himmelsk ’Pre-Tan Treatment’

287,- / 575,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Nyd 1 times himmelsk ’Pre-Tan Treatment’ med fodbad, sommerklargørende kropspeeling, ansigtsmassage og -pleje hos eksklusive Body Lounge på Østerbro

Balsam for krop, sjæl og sind

Journalist: Rose Maria Værnet

Fotograf: Kim Bjærre 

Min kæbe faldt næsten ned til knæene, da jeg forleden fandt ud af, at min kalender ikke ville gå med til, at jeg selv kunne drage ud og teste dagens behandling hos skønhedsklinikken Body Lounge. Med 1 times ”Pre-Tan Treatment” blev der nemlig lagt op til en toplækker kropspeeling og sommerklargøring, som min heldige sælgerkollega Maria i stedet fik lov til at lægge krop til.  

Behandlingen omfatter: - Afslappende fodbad med Himalaya-salt - Opstrammende og afgiftende kropspeeling med Himalaya-salt og olier fra soya, mandel, jojoba, hvedekim og vild rose - Afrensning af ansigt i sort sæbe - Dejlig ansigtsmassage i kokosolie - Ansigtsspray og afsluttende creme

Den loungeinspirerede skønhedsklinik Body Lounge ligger på Blegdamsvejs strækning mellem Sankt Hans Torv og Trianglen, og Maria beretter om en oplevelse af at træde ind i en lille usleben skønhedsdiamant emmende af hjertevarme, imødekommenhed og professionalisme. Klinikken anvender naturlige og fortrinsvis økologiske produkter, og den aromaterapeutiske duft af lavendel og blid no-stress-musik i det hyggelige behandlingsrum vækker sanseapparatet og dikterer absolut afslapning.  

Maria beskriver dagens behandling som intet mindre end: ”balsam for krop, sjæl og sind”. Hun læner sig først tilbage i stolen med kulørte blade, sunde snacks og et glas koldt juice, mens hun nyder et dampende varmt fodbad med peelende himalayasalt.  

Herefter gør Body Lounges behandlere klar til, at Maria kan tage plads på den bløde briks i resten af den i alt 1 time lange behandling. Hun får en opstrammende og afgiftende kropspeeling med himalayasalt og himmelsk duftende olier fra soya, mandel, jojoba, hvedekim og vild rose. Med peelingen bliver alt der hedder hårde vinterskæl og døde hudceller skrubbet ned til babyblød hud, som er klar til at tage imod sommerperiodens naturlige solbruning. Derfor er kropsbehandlingen oplagt til solspæde maj og juni måned, men kan også anvendes i sensommeren som Post-Tan Treatment.  

Efter kropspeelingen får Maria vasket resterne af salten og olierne af og derefter renset ansigtet i sort sæbe, så hun er klar til at give slip i krop og sind med en blid ansigtsmassage i kokosolie. Hun bringes afslutningsvis tilbage til virkeligheden med en forfriskende ansigtsspray og dagcreme.

Har du lyst til mere kropsforkælelse efter din Pre-Tan Treatment, tilbyder Body Lounge i forbindelse med dagens tilbud 20 % rabat ved tilkøb af en af klinikkens andre kropsbehandlinger.

Betingelser

 • Kan indløses fra 21.05.2012 til 01.01.2013.
 • Booking af tid kan gøres online på www.bodylounge.dk eller på tlf. 53 37 77 01.
 • Hvis du bliver forhindret til en aftale, skal du melde afbud senest 24 timer før. Ved for sent afbud er klinikken berettiget til at indløse værdibeviset uden brug.  
 • Du kan i forbindelse med Downtown-tilbuddet få 20% ved tilkøb af en af klinikkens andre kropsbehandlinger.
 • Max. 200 værdibeviser til salg.


Information

Åbningstider: Man-fre: 9-17 Eller efter aftale.  

Hjemmeside: www.bodylounge.dk  

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Bodylounge
CVR: 32122884

Adresse

Blegdamsvej 84
2100 KBH Ø
 • Bodylounge
  Blegdamsvej 84
  2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation