Jozzy_001.jpg
Jozzy_002.jpg
Jozzy_004.jpg
Jozzy_005.jpg
Jozzy_006.jpg

1 Presto Bluetooth-højtaler fra jozzy.dk

349,- / 1.000,-
 • 65% rabat
 • Slutter om

Få 1 Presto Bluetooth-højtaler fra jozzy.dk med super lydkvalitet, lækkert design og perfekt størrelse til at tage under armen - vælg ml. 3 flotte farver. Fragten er betalt

Sommerens must-have

 

Journalist: Marie-Louise Svanberg

 

Foråret og sommeren byder på diverse udendørs sommerfester, og er der bare en lille smule gadget-elsker i dig, er en transportabel højtaler et must. Presto Bluetooth-højtaleren fra jozzy.dk, har en utrolig lydkvalitet med god bas og diskant. Derudover så kommer den i en praktisk ministørrelse, så du både kan bruge den derhjemme og tage den med til fest.

 

Den brugervenlige højtaler kan let tilsluttes alle enheder, der indeholder bluetooth - eksempelvis iPhone, iPad, computere, mp3-afspillere og mobiltelefoner. Ud over den trådløse forbindelse er det muligt at benytte højtaleren på almindeligvis ved hjælp af det medfølgende lydkabel. Du kan også bruge højtaleren som en selvstændig mp3-afspiller ved at montere et Micro-SD kort i højtaleren.

 

Højtaleren oplades via en computer med et USB-kabel, der også følger med. Batteriet har en levetid på helt op til 5 timer på en enkelt opladning.

 

Så hop med på sommerdillen og del din musik med dine venner og byen. Du kan få højtaleren i enten sølv, metal eller rød.

 

Sådan gør du:

Ved køb af dit Downtown-bevis, bliver du bedt om at indtaste dit fulde navn, adresse og den farve du ønsker højtaleren i. Herefter skal du ikke foretage dig mere. Høttaleren bliver automatisk sendt hjem til din dør. Den forventede leveringstid er 3 uger, og fragt er inkluderet i tilbuddet.

Betingelser

 • Kan indløses fra 20.05.2012 til 17.08.2012.
 • Ved køb af dit Downtown-bevis, vil du blive bedt om at udfylde dit fulde navn og adresse samt vælge den farve, du ønsker. Herefter vil højtaleren automatisk blive sendt hjem til dig. 
 • Alle henvendelser om produkt, levering osv. skal ske direkte til Jozzy.dk
 • Forventet leveringstid er 3 uger.
 • Fragt er inkluderet i tilbuddet.


Information

 • Køber du via iPhone-app'en skal du hurtigst muligt sende adresse og farvevalg til adresse@downtown.dk, så du kan få tilsendt dit produkt.
 • Hjemmeside: Jozzy.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Jozzy.dk
CVR: 33468989
Vælg variation
Vælg variation