lavidanabila_001.JPG
lavidanabila_002.JPG
lavidanabila_003.JPG
lavidanabila_004.JPG
lavidanabila_005.JPG
lavidanabila_006.JPG
lavidanabila_007.JPG
lavidanabila_009.JPG

Klip, føn, hårkur & 1 Morrocanoil-produkt til ferien

325,- / 655,-
Udsolgt
 • 50% rabat
 • Slutter om

Få kræset om lokkerne – få 1 klipning, 1 fugtgivende hårkur & 1 hårprodukt fra Morrocanoil med hjem fra La Vida Nabila i Indre By el. Charlottenlund

Forvandl dit hår

Journalist: Rose Maria Værnet

La Vida Nabila er indbegrebet af skønhedsfaglig professionalisme kombineret med ærlig, menneskelig imødekommenhed. Og det er måske derfor, at den anerkendte skønheds- og frisørsalon summer af tilfredse kunder, da jeg for anden gang besøger dem med vores fotograf for at få opfrisket mine spaltede spidser.

Med dagens tilbud får du forskønnet dine lokker med en hårvask, hårkur, klipning, føn og styling hos en af La Vida Nabilas dygtige frisører. Til vask, kur og styling bruger La Vida Nabila den revolutionerende shampoo, hårkur og olie fra mærket Morrocanoil Treatment, som med det høje indhold af antioxidanter og næringsstoffer forvandler selv den mest beskadige og uregerlige manke til smukke, misundelsesværdige lokker. Ydermere får du en lille olie af samme mærke med hjem, så du kan forkæle dit hår efter solens skadelige stråler i din ferie.

Du kan enten besøge La Vida Nabila i Indre By eller Charlottenlund og få:

- Hårvask med shampoo fra Morrocanoil

- Hårkur fra Morrocanoil

- Klipning, føntørring og styling

- 1 x Morrocanoil-produkt med hjem til ferien

Så glæd dig til en sommer uden de notoriske spaltede spidser og det solbeskadigede, tørre hår. Med klip, hårkur og Morrocanoil-produktet kan du holde håret glansfuldt og sundt. Har du lyst til at nyde de solrige måneder med lækkert, langt sommerhår, tilbyder La Vida Nabila oven i købet 30 % rabat på Extensions med tape on and off fra Hair Contrast, hvis du booker dette i forbindelse med dagens frisørtilbud.

Betingelser

 • Kan indløses fra 18.05.2012 til 18.08.2012.

Som noget helt særligt tilbyder La Vida Nabila også private rum til piger med tørklæder.

Bestil tid på www.lavidanabila.dk. Book tid online på www.lavidanabila.dk og oplys Downtown-referencenummer. Tilbuddet gælder til både La Vida Nabila i Indre By og Charlottenlund. Hvis du bliver forhindret i at møde op til din tid, bedes du aflyse senest 24 timer før af hensyn til salonens planlægning. Ved for sent afbud kan salonen indløse dit værdibevis.

1 værdibevis pr. person.

max. 200 værdibeviser til salg.Information

Åbningstider:

Charlottenlund (tlf. 39 61 54 84):

Man-fre: 10-17

Lør: 10-14

Indre By (tlf. 27 85 96 36)

Mandag: 11-17

Tirs,tors- og fredag: 10-17

Onsdag 10-20

Weekend: Lukket

Hjemmeside:

www.lavidanabila.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

La Vida Nabila, Nabila Blegdamsvej Aps.
CVR: 35648798

Adresse

Jægersborg Allé 31 A
2920 Charlottenlund
 • La Vida Nabila, Nabila Blegdamsvej Aps.
  Rosenborggade 12
  1130 København K
 • La Vida Nabila, Nabila Blegdamsvej Aps.
  Jægersborg Allé 31A
  2920 Charlottenlund
Vælg variation
Vælg variation