Powerbar_003.jpg
Powerbar_001.jpg
Powerbar_002.jpg

Smartphone sportsarmbånd og høretelefoner til sport

199,- / 423,-
  • 53% rabat
  • Slutter om

Få styr på høretelefoner og smartphone under sport med høretelefoner designet til sportsbrug og et sportsarmbånd, der gør din smartphone lettilgængelig

Must-have sportsudstyr

Journalist: Helle Knudsen

Er du vild med musik, når du dyrker sport, så bliver musikoplevelsen endnu bedre med de originale høretelefoner fra Cygnett til din smartphone. De hvide høretelefoner er super lette, de er lavet i titanium og er i et ergonomisk design, der gør, at de sidder behageligt i øret og ikke falder ud, når du dyrker sport. Lydkvaliteten er uovertruffen med ægte bas-respons og lydisolerende teknologi, der gør, at du ikke forstyrres af en masse udefrakommende lyd under din træning. 

Sammen med et let sportsarmbånd i høj kvalitet er du good to go uanset om du er til løb, cykling eller styrketræning. Armbåndet er udstyret med flere velcrolukninger, der sikrer en sikker og behagelig pasform uanset størrelsen på dine armbøffer. Det smarte armbånd er lavet i hurtigttørrende og åndbart neoprenmateriale og i et design, der giver dig fuld adgang til din smartphone. På den måde får du fuldt udbytte af din træningsliste, mens blodet pumper til musikkens rytme.

Powerbar-online.dk er en webshop med det formål at levere de bedste produkter til at optimere din træning. Her finder du også energidrikke, proteinpulver og proteinbarer.

Så er der kun tilbage at sige: Rigtig god fornøjelse med træningen!

Betingelser

  • Kan indløses fra 18.05.2012 til 23.10.2012.

Værdibeviset gælder til:

• 1 Cygnett Headset Stereo GrooveRazor CY-3-RW White

• 1 Sportsarmbånd til smartphone

Prisen er eksl. fragt, men der pålægges ikke yderlig fragt ved køb af flere varer

Værdibeviset kan først indløses på www.powerbar-online.dk fra den 18. maj 2012

Sådan køber du: 

• Du finder løbearmbånd og høretelefoner her

• Læg produkterne i kurven

• Klik på indkøbskurv i øverste højre hjørne

• Tjek at indholdet i kurven er korrekt

• Klik på ”Bestil nu”

• På siden med adresseoplysninger tastes Downtown referencekode i gavekortfeltet og kontroltallene indtastes i kommentarfeltetInformation

Hjemmeside:

www.powerbar-online.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Powerbar-online.dk v/ Jacob Ib Sonne-Scmidt
CVR: 33937962

Adresse

Asnæs Skovvej 38, 4400 Kalundborg
Vælg variation
Vælg variation