Cykelmageren_001.JPG
Cykelmageren_002.JPG
Cykelmageren_003.JPG
Cykelmageren_004.JPG
Cykelmageren_005.JPG
Cykelmageren_006.JPG
Cykelmageren_007.JPG
Cykelmageren_008.JPG
Cykelmageren_009.JPG
Cykelmageren_010.JPG

Cykelservice hos feinschmecker-værksted

349,- / 1.390,-
  • 75% rabat
  • Slutter om

Få et grundigt servicetjek af din cykel hos Cykelmagerens produktion & værksted på Nørrebro. Du får også 10 lapninger & en spirallås el. støtteben

Cykelmageren åbner serviceværksted på Nørrebro

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Kim Bjærre

Rasmus Gjesing åbnende i 1994 Cykelmageren og har siden fået international anerkendelse for sine håndbyggede cykeldesigns. Nu kan det cykelkørende Nørrebro glæder sig over, at værkstedet på Nørrebro der før kun producerede cykler, nu også åbner op for service og reparationer af cykler.

Jeg har før måbende glanet ind ad vinduerne i Store Kongensgade, hvor cykelkunsten står til offentlig skue. Uvidende om, at der blot er tale om et showroom og ikke selve værkstedet, følges jeg med cykelmekanikeren Nicklas til Rådmandsgade, hvor jeg glæder mig til at møde Rasmus Gjesing: 

”Jeg mener, vi er de bedste cykelhåndværkere i landet, og jeg vil ikke arbejde nogen andre steder,” siger Nicklas på et tidspunkt. Mine i forvejen høje forventninger stiger.

Cykelservice til Nørrebro:

I det store værksted i Rådmandsgade spotter jeg straks lange rækker af ulakerede cykelstel, minimalistiske cykelprojekter og Rasmus Gjesing, der er i gang med at lakere et metalskilt til værkstedet.

”Indtil for nylig producerede vi kun cykler her på Nørrebro, mens vi tidligere har haft serviceværksted på Vesterbro. Nu åbner vi op for service her, mens afdelingen i Store Kongensgade stadig mest er et showroom,” forklarer Rasmus, der har bygget cykler i over 25 år og stadig har ild i øjnene.

Håndlavet cykeldesign:

Rasmus er efterhånden en pioner inden for håndbygget cykeldesign. Og opmærksomheden begrænser sig ikke kun til Danmark. Flere internationale medier har vist interesse for Cykelmageren, der laver cyklerne selv. At de er håndlavede skal tages helt bogstaveligt:

”Nogle folk skal lige have det forklaret en ekstra gang, når jeg taler om vores koncept og arbejde. Vi designer og producerer vores dele selv. Helt selv. Det er ikke bare stumper fra Kina, vi samler og kalder vores eget. Heller ikke vores rammer (stel, red.), der designes, loddes sammen og lakeres her. Før i tiden var det mere normalt at lave sine ting selv – men når jeg fortæller om det i dag, tror folk næsten, det ikke passer.”

Sommerklar cykel:

Serviceeftersynet, der er med i tilbuddet, inkluderer en grundig efterspænding og justering af hele cyklen, så den er klar til sommer. Når du afhenter cyklen, får du også noget mange glemmer, ifølge Rasmus: En diagnose på cyklen, så du kender cyklens tilstand og ved, om noget er nedslidt og bør udskiftes.

Betingelser

  • Kan indløses fra 17.05.2012 til 16.08.2012.

Der skal bookes tid til serviceeftersynet på tlf. 35 37 71 75.

Tilbuddet inkluderer ikke reservedele.

Klippekortet til lapning er gyldigt i 2 år.

Du kan frit vælge mellem en spiralwirelås eller et støtteben monteret.

Max. 500 værdibeviser til salg.Information

Åbningstider:

Man-fre: 9-17

Hjemmeside:

www.cykelmageren.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Cykelmageren
CVR: 18254395

Adresse

Rådmandsgade 37
2200 Kbh N
  • Cykelmageren
    Rådmandsgade 37-39
    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation