50% på Nalini Yogas seneste succes 'Blid Yoga I Varmen' - gælder for 2 personer

Nalinis Summer Detox

Frederik Plum

Vi er glade for igen at kunne præsentere Nalini Yoga, der er kendt for Hot Yoga - yoga i en opvarmet sal, der passer med kropstemperaturen. Dagens Tilbud giver halv pris på Nalinis Blid Yoga, som er knapt så dynamisk og sved-drivende men tilsvarende afstressende. Tilbuddet indebærer plads på et Blid Yoga-hold med efterfølgende forkælelse med kokosvand og et bade-kit, økologisk the, håndklæder og yogamåtter til dig og din ven(inde).

Dagens Tilbud er Nalinis "Veninde de-stress", som tager udgangspunkt i en lækker 'Blid Yoga i Varmen'-klasse, hvor yogaen strækker jer begge godt og grundigt igennem, mens I skubber den stressede hverdag ud af hjernen og genskaber roen. Efter yoga'en ligger der badekåber parat i loungen, hvor I lader det kølige kokosvand og den økologiske the genoptanke depoterne. Til badet får I et badekit af scrubs og olier, så I kan møde verden igen rene og lækre fra det indre til det ydre.

'Blid Yoga i Varmen' er meget hurtigt blevet en succes hos Nalini Yoga, hvilket ikke overrasker centerets indehaver Mari Nordstrøm: "Vi har alle brug for at stresse af, trække vejret dybt og få pulsen ned, og 'Blid Yoga i varmen' er for mange et åndehul i en hektisk hverdag. De fleste øvelser foregår siddende eller liggende, så ingen behøver bekymre sig om kondition, smidighed eller styrke. Alle kan være med."

Det betyder dog ikke, at udfordringerne mangler. "Vi holder flere af stillingerne i op til 3 minutter, og det kan altså være temmelig hårdt. Vore kroppe er ikke vant til det langsomme tempo - til gengæld viser det ofte, hvor fantastisk kroppen også er, og hvor smidige vi egentlig er. Varmen i yogasalen gør muskler og led smidigere og stærkere, og med de lange stræk kommer vi helt ind at arbejde med musklernes bindevæv." fortæller Mari Nordstrøm.

En af Nalinis gæster skrev efter sin første oplevelse med Blid Yoga på sin blog: "Nu har jeg prøvet blid yoga i varmen - hold da fest hvor er det fantastisk. Jeg følte det som om jeg var vokset 20 cm, jeg fløj nærmest på vej hjem. Jeg læste et sted, at du bliver et bedre menneske af at dyrke yoga - og ja det tror jeg på. Særligt med blid yoga i varmen."

Betingelser

  • Kan indløses fra 14.07.2010 til 12.10.2010.

Tilmelding skal ske via:

www.nalini-cph.dk

Oplys dit referencenummer ved henvendelse til Nalini YogaInformation

Se skemaet over hvornår 'Blid Yoga i Varmen' bliver afholdt her

Anmeldelser

ilovebeauty.dk

"Jeg lovede at vende tilbage med tidens hotteste træningsform, og det skal tages helt bogstaveligt. Det meste af København er nemlig røget på Hot Yoga hos Nalini på Christianshavn"

Set på ilovebeauty.dk

kikind.dk

"Det føles fedt. Jeg er vild med at kunne mærke, at jeg virkelig har brugt min krop. Hele min krop. Og jeg har blæret mig til mine kollegaer hele dagen, for i går gennemførte jeg 90 minutters hot yoga! Jubi!"

Set på Kikind.dk

Aftalepart

Nalini Hot Yoga ApS
CVR: 35857583

Adresse

Vognporten 11
Albertslund
  • Nalini Hot Yoga ApS
    Wildersgade 10, st.
    1408 København K
Vælg variation
Vælg variation