Aspecy_Hechman_001.JPG
Aspecy_Hechman_002.JPG
Aspecy_Hechman_005.JPG
Aspecy_Hechman_007.jpg

3 timers inspirerende mindfulness-kursus

299,- / 750,-
  • 60% rabat
  • Slutter om

Kom på 3 timers koncentreret mindfulness-kursus med fokus på dig. Du får en grundig introduktion, lærer at meditere og får personlig vejledning

Mød verden med åbne øjne

 

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen

Fotograf: Kim Bjærre

 

Det store lyse tag-atelier på toppen af nr. 25 på Bispevej er badet i morgenlys, da Downtown kigger forbi. Lokalet minder om et fotostudie, og fotografen knipser løs, mens Anne & Anne viser forskellige meditationsøvelser i sollyset. Bagefter sætter vi os i den bløde sofa ved vinduespartiet, hvor de med faglig kyndighed fortæller om undervisningen:

 

Hvad er mindfulness?

”Vi kan møde verden med forskellige indstillinger f.eks. kan vi være kritiske, betænksomme, kontrollerende, passive osv. Ofte fastlåser vi os selv i få indstillinger, som vi hele tiden handler ud fra. Mindfulness låser vores indstillinger op, så vi har en bredere pallet at handle ud fra.”

 

Hvad kan jeg bruge mindfulness til?

”Du kan bruge mindfulness til at være mere konstruktiv i din hverdag. I stedet for f.eks. at have en bekymret indstilling i en given situation og føle dig som et offer, kan du bevidst vælge en mere hensigtsmæssig indstilling. Mindfulness giver dig mulighed for at være dit bedste jeg oftere og oftere.”

 

Hvordan praktiseres mindfulness?

”Gennem meditation der træner dig mentalt. Det kræver fokus at være opmærksom på sine indstillinger, og det kræver viljestyrke at skabe forandringer. Det træner du gennem meditation og selvrefleksions-øvelser.”

 

Er der nogen praktiske ting, man skal være opmærksom på?

”Kom i løstsiddende og behageligt tøj. Det er vigtigt, når du skal meditere. Du kan sidde på en måtte eller en stol, alt efter hvad der passer dig bedst. Vi sørger for måtter, stole, puder og forfriskninger.” 

 

Du kan vælge mellem følgende datoer:

 

d. 4. juni 2012 kl. 17-20

d. 9. juni 2012 kl. 9-12

d. 10. juni 2012 kl. 9-12

d. 18. juni 2012 kl. 17-20

 

Ved mindre end 10 deltagere pr. dag bliver du tilbudt alternative datoer.

Betingelser

  • Kan indløses fra 16.05.2012 til 30.06.2012.

Tilmelding skal ske via hjemmesiden på www.aspecht-hegtmann.dk/tilmelding

 

Du kan vælge ml. følgende tidspunkter: D. 4/6-12 kl. 17-20, d. 9/6-12 kl. 9-12, d. 10/6-12 kl. 9-12 og d. 18/6-12 kl. 17-20.

 

Hvis du bliver forhindret til en aftale, skal du melde afbud senest 24 timer før på tlf. 22 12 55 50 eller 31 31 86 57

 

Ved udeblivelse eller for sent afbud er aspecht + hegtmann berettiget til at indløse dit værdibevis uden brug.Information

Hjemmeside

www.aspecht-hegtmann.dk

 

Åbningstider

Efter aftale

Anmeldelser

Aspecht-hegtmann.dk:

Jeg har længe været nysgerrig på hvad Mindfullness er for noget, og hvad jeg kan bruge det til i min hverdag. Det ved jeg nu. Efter 3 timers intensiv introduktion til Mindfullness fik jeg et rigtig godt indblik i konceptet. Jeg oplevede en dyb faglig kompetence, der blev omsat til masser af konkrete værktøjer, alt sammen på en let og engagerende facon. I den efterfølgende uge har jeg taget værktøjerne i brug og oplevet, hvordan min familie og jeg kan komme igennem hverdagen med lidt færre konflikter både imellem os og i os selv. Jeg kan virkelig anbefale dette kursus for dem, der ønsker at gøre noget godt for sig selv og deres nærmeste.

 

Mia Mikkelsen, Jordemoder og mor til 3

 

 

Aspecht-hegtmann.dk:

Jeg har i flere sammenhænge hørt om mindfulness, både som privatperson, men også igennem mit arbejde som jordemoder. Dette 3 timers kursus hos Aspecht +Hegtmann satte tingene lidt i perspektiv for mig og gav mig en enorm nysgerrighed på at lære mere om mindfulness. Anne Specht, gjorde dette minikursus i mindfulness, nærværende, relevant og i en form som er lige til at gå til for alle mennesker, som har lyst til at blive mere bevidste og nærværende i deres hverdag.
Siden kurset har jeg dagligt mediteret og bliver langsomt mere og mere
fortrolig med meditationens forunderlige verden. Kurset gav mig et spark, til at blive mere nærværende med min familien og i mit job som jordemoder. Jeg kan på det varmeste anbefale dette kursus.

 

Lotte Rex, Jordemoder

Aftalepart

Aspecht + Hegtmann
CVR: 32241514

Adresse

Bispevej 25
2400 Kbh
  • Aspecht + Hegtmann
    Bispevej 25
    2400 København NV
Vælg variation
Vælg variation