desm_.dk_001.jpg
desm_.dk_002.jpg
desm_.dk_003.jpg
desm_.dk_004.jpg

Få 1-1,5 times kreativ børne-fotosession og 2 fotos

349,- / 999,-
  • 65% rabat
  • Slutter om

Forevig børnene eller familien med 1-1,5 times oplevelsesrig børne-fotosession i desmå.dk’s skæve studie og få 2 redigerede fotografier på cd

Fang børnenes verden

 

Journalist: Rose Maria Værnet

 

”Børneportrætter skal afspejle børnenes verden.” Det mener desmå.dk, som tilbyder meget mere og andet end de traditionelle, stilistiske børneportrætter, der udløser ”nurrh” og ”ååårh” i ét væld. Deres kreative studie i Vanløse forvandles til en legeplads, når fotografen Lars Stryhn sætter dine børn i centrum for 1-1,5 times sjov og skør fotosession, som skal være en oplevelse i sig selv.

 

I studiets trygge, legende omgivelser og ved hjælp af skæve rekvisitter såsom trækasser, cykler, retrotapet, sommergule blomster og halmballer skaber fotografen et anderledes billedunivers, hvor dine børn kan fanges i et øjeblik, hvor de leger og er sig selv. Som forældre kan I slappe af på sidelinjen med en kop skummende Nespresso eller selvfølgelig være med på fotografierne.

 

En fotosession varer typisk 1-1,5 time inklusiv redigering af fotografierne. I starter med at tale med fotografen Lars, om jeres ønsker til fotoerne, forventningsafstemme og afgøre, om billederne skal være i sorthvid eller farve, hvilke rekvisitter og hvilken baggrund I kunne tænke jer. Fotografen anbefaler jer inden sessionen at tage forskellige sæt tøj med og måske en sød bamse, en racerbil eller en anden personlig ting, som dit barn holder af.

 

Herefter skyder Lars typisk billeder af én eller to omgange, hvor børnene kan lege eller hygge sig og forældrene få en kop kaffe ind imellem i de hyggelige rammer. Til sidst redigerer og finpudser Lars de professionelle fotografier, så I kan udvælge de to bedste, som I med dagens tilbud får med hjem på en cd. 

 

Vil I ikke nøjes med to, kan I selvfølgelig tilkøbe flere billeder blandt de mange, der skydes. Med et af markedets stærkeste priser på tryk og en rabat på 30 % i forbindelse med Downtown-købet, er det også oplagt at bestille et eller flere af dine billeder printet på materiale som lærred, aluminium eller skumpap. Desmå.dk kan hjælpe med at skræddersy størrelsen efter dine ønsker og behov, så familien eller de små kan foreviges i ramme og glas. 

Betingelser

  • Kan indløses fra 16.05.2012 til 12.11.2012.

Book tid online på www.desmå.dk. Der skal meldes afbud minimum 24 timer forinden, da værdibeviset ellers kan inddrages. Der følger 2 fotografier på en cd med i tilbuddet, men kan i forbindelse med fotosessionen tilkøbes flere fotografier samt laves tryk på diverse materialer med 30 % rabat.

 

Max. 2 værdibeviser pr. person.Information

Åbningstider:

Man-fre: 10-18

Lør: 10-14

 

Hjemmeside:

www.desmå.dk

Aftalepart

Creative Copenhagen Studio
CVR: 29 86 09 98

Adresse

Stubbedamsvej 7 A 2 tv
3000 Helsingør
  • Creative Copenhagen Studio
    Skjulhøj Allé 47
    2720 Vanløse
Vælg variation
Vælg variation