detlillevinhus_005.jpg
detlillevinhus_017.jpg
detlillevinhus_001.JPG
detlillevinhus_002.JPG
detlillevinhus_003.JPG
detlillevinhus_004.JPG
detlillevinhus_005.JPG
detlillevinhus_0012.jpg

Italienske vine og tapas i Det Lille Vinhus

199,- / 399,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Nyd 4 lækre italienske vine med præsentation og en tapasbuffet i stemningsfulde rammer hos Det Lille Vinhus i Sølvgade. Tilbuddet gælder for 1 person

Succes-vinhus indtager nye lokaler

 

Journalist: Rose Maria Værnet

Fotograf: Kim Bjærre

 

Siden Det Lille Vinhus var på Downtown første gang, har tingene virkelig taget fart for den vinglade forretning. For at leve op til den støt stigende efterspørgsel, rykkede de for nyligt ind i nye og større omgivelser med egen vinbutik og vinkælder. De rummelige lokaler på Sølvtorvet har bevaret den hyggelige atmosfære, hvor der er plads til alle i mere end én forstand. Læs om Downtowns udsendtes tidligere oplevelse hos Det Lille Vinhus, der var ret så uforglemmelig.

 

Vi ankommer fire piger en kold aften, men får hurtigt varmen, da vi bydes velkommen af Lars Kroman, ejer af vinhuset. Lars er uddannet kok og tjener, sommelier og ægte levemand. Han udvælger og importerer selv de vine, vi bydes på aftenen igennem, og han præsenterer dem med humor og personlig indlevelse.

 

Skinnende høje glas er linet op ved bordene, og en oversigt over aftenens vine ligger ved hver stol. Her er plads til at notere vinenes indtryk, og vi lærer hurtigt, at "bouquet" er duft, og at alkohol hænger sammen med sødme. Som aftenen folder sig ud, og vinen hældes i glassene, forvandles gæsternes tilbageholdende forventningsfuldhed til hyggelig småsludren og interesserede spørgsmål til alt fra vinenes historie til smagning, opbevaring og servering.

 

Med fire vine - en hvid og tre røde - føles aftenen som en rejse gennem de sydeuropæiske lande. Fra Spaniens kyst til Portugals højland, gennem Frankrigs landområder og med dybrød slutdestination i Italien.

 

Den vidunderlige tapas-inspirerede buffet runder oplevelsen sublimt af, og vi nyder de sidste glas rødvin til smagen af lufttørret skinke, krydret pølse, smagfulde oste, soltørrede tomater, spanske oliven, pesto og tapenade på lækkert brød.

 

Ligegyldigt om du er ægte vininteresseret, simpelt vinelskende eller bare moderne livsnyder som mig, vil Det Lille Vinhus byde på en uforglemmelig aften med autentisk forkælelse af alle dine sanser. Nu blot i større lokaler i Sølvgade. 

 

Det får du:

 

Italiensk vinsmagning:

Du smager 4 forskellige vine, (1 hvid og 3 røde) og hører historien bag 

Du får udleveret et smagsskema, hvor du kan notere dine smagsoplevelser.

Du får en let tapas-buffet efter vinsmagningen, som består af chorizo, tørret skinke, soltørrede tomater, oliven, pesto og 2 slags ost.

Der er brød til vinsmagningen og maden.

Der vil være mulighed for at købe vin på flaske eller glas til maden. 

Et super godt tilbud på de smagte vine i vinbutikken

Betingelser

  • Kan indløses fra 16.05.2012 til 01.10.2012.

Værdibeviset gælder en italiensk vinsmagning for 1 person.Værdibeviset gælder på udvalgte datoer.

 

Booking foregår via kalender på hjemmesiden - vælg "Italiensk Vinsmagning".Information

Åbningstider:

Se Det Lille Vinhus’ kalender for tidspunkterne og booking.

Butikkens åbningstider: Man-fre 11-17 & lør 10-13.

Hjemmeside:

www.detlillevinhus.dk

Anmeldelser

"En god oplevelse i Det lille vinhus 

Det var en rigtig god oplevelse at være til eftermiddagsvinsmagning hos det lille vinhus. Man sad tæt med de andre gæster og kunne ikke undgå at komme i snak med de andre gæster. Værten gjorde det rigtig godt og skabte en god stemning, med god viden omkring vinen og baggrunden for stedet. Min kæreste havde samme oplevelse som jeg, hvilket selvfølgelig gjorde det til en super lørdag eftermiddag. 

Gode vine og OK tapas lignende mad bagefter. 

Det kan varmt anbefales."

- Set på trustpilot.dk

"Dejlige vine, god atmosfære og passioneret ejer.

Jeg var til vinsmagning hos Det Lille Vinhus for et par måneder siden. Det var en rigtig god og sjov oplevelse med dejlige vine - det bedste var nok ejeren, der ved præsentationen af hver vin passioneret fortalte hyggelige historier om vinens oprindelse, de vinbønder, der havde dyrket den osv. så det ikke bare var en vin, vi smagte på, men en historie. Kan kun anbefales."

- Set på trustpilot.dk

"Uforglemmelig aften i behagelig intim stemning

En rigtig god oplevelse i intime omgivelser. Vinene var gode. De blev præsenteret godt med en god forklaring om vinhusene og vinens aroma. Gæsterne blev hevet godt med ind i fremlæggelsen af vinene, og der blev på et behageligt plan forklaret hvordan man kan smage de forskellige nuancer i vinene. Under hver vin fik man ro til at sidde og nyde glasset og få en snak gæster imellem, om vinene, hvilket gav en rigtig hyggelig stemning.
Aftenen blev rundet af med en god let tapasmenu."

- Set på trustpilot.dk

"En velsmagende aften

Vi var til gourmet-aften i Det Lille Vinhus i St. Kongensgade i starten af oktober, og det var en hyggelig og vel tilrettelagt aften med gode vine og lækker tapas. 
Vinene var lidt af hvert - der var spansk cava, franske hvidvine, italienske rødvine - og i det store hele var det glimrende vine til en fornuftig pris. En enkelt hvidvin faldt lidt ved siden af for mit vedkommende, men da smag jo er forskellig kunne jeg fornemme, at andre syntes bedre om den end jeg selv gjorde. Vi sluttede af med en fantastisk rødvin, som vi straks måtte købe nogen af - og vi skal nok også ned og hente flere. 
Lars Kroman er en dygtig og underholdende vinmand, som forstår at fortælle det mest interessante om vinene, uden at aftenen får præg af at være ét langt foredrag. 
Vi gik mætte, glade og tilfredse derfra efter 4 timers hyggelig aften - og vi kommer meget gerne igen en anden gang!"

- Set på trustpilot.dk

Aftalepart

Det Lille Vinhus
CVR: 33858701

Adresse

Palægade 8
1261 Kbh K
  • Det Lille Vinhus
    Sølvgade 85
    1307 København K
Vælg variation
Vælg variation